A párom szeretne dec 24-én átmenni a volt feleségéhez és a gyerekükhöz. Szerintetek ez normális?
Fél éve vagyunk együtt, nagyon meglepett ezzel. Vannak közös programok, néha én is elmegyek velük. De karácsonykor nem mehetek.
Az én szüleim vidéken élnek, oda 26-án megyünk, a párom szüleihez 25-én. A 24 lenne a miénk, de így órákat itthon leszek egyedül.
Igen , kedves kis újdonsült baratnök, akik elvalt , kisgyerekes ferfivel jössztök össze, ime a valasz, mit kell tegyen az elvalt ferfi karacsonykor: az új baratnönek orálozzon, elvégre ELVÁLT, tehat semmilyen kötöttsége es kötelezettsege többet nincs.
Az anya vigye haza a vállain a karacsonyfát, diszitse fel, es gondoskodjon ételröl, ajandekról, hangulatról, mert ANYA.
Az apa meg szabad , ugye elvalt, mi dolga?
Hirtelen semmi, es nem is ildomos gyerekeire gondoljon.
Jó esetben kuldjön egy ajandekot, de az se muszáj
Hiszen ö a FÉRFI, akiröl spermát loptak.
A kis baratnövel a helye, a meleg ágyikóban, mindig az aktualis mellett!
Én vagyok az a válaszoló, aki elsô karácsonykor maga küldte át a párját a gyerekekhez és exhez.
Nem, a helyzet nem marad örökre így. Nem töltöttem magányosan a következô x karácsonyt, miközben pasi exnél karácsonyozott. Ugyanis a gyerekek nôttek, a mi kapcsolatunk is egyre komolyodott, és végül mi is család lettünk. Elfogadtak a gyerekei, elfogadták a válást is, és a következô karácsonyon már anyósnál találkoztunk, közösen a gyerekekkel, a párom és én. Amióta pedig megszülettek a közös lurkók, azóta Szenteste csak a miénk, és 25.-26. a "tágabb családé". Persze ma már a kisebbik lány is 20 éves... :)
Szóval nem "kell" mindent alárendelni a pasink elôzô kapcsolatából származó gyerekeinek. De nem árt egy kis empátia. Kicsit a gyerek fejével gondolkodni. Kicsit belegondolni az exnej helyzetébe. És nem büntetni a pasit azért, mert elvált szülôként is próbál jó apa lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!