A párom szeretne dec 24-én átmenni a volt feleségéhez és a gyerekükhöz. Szerintetek ez normális?
Fél éve vagyunk együtt, nagyon meglepett ezzel. Vannak közös programok, néha én is elmegyek velük. De karácsonykor nem mehetek.
Az én szüleim vidéken élnek, oda 26-án megyünk, a párom szüleihez 25-én. A 24 lenne a miénk, de így órákat itthon leszek egyedül.
Akkor az új pasi anyának az oké,de az új nő apának az nem oké!Az új pasit figyelembe vesszük az új nőt nem?
És ha van új pasi akkor a gyereknek már nem kell az apa karácsonykor?Vagyis akkor már mehet?Áhhh nem vagytok ti egyszerűek komolyan!
A gyerek ÖRÖKRE összefogja őket kötni, ha ezt nem bírod elviselni akkor nem kellett volna egy ilyen férfival kezdened!
És igen, normális dolog! Gondolom nem napi szinten látja a gyerekét, egyértelmű, hogy hiányzik neki és a gyereknek is az apja!
Max annyit tehetsz, hogy megkéred a párod, hogy délután menjen csak, hogy addig együtt tudjatok lenni, de amúgy is együtt lesztek 25-26 is, nem tudom mit rinyálsz!
Csak gondolj bele, csak egy kicsit, ha te lennél a volt feleség nem örülnél neki, hogy jön az apja a gyerekhez? És ehhez semmi köze, hogy 13 vagy 10 éves!
Micsoda sok önző bestia:-)))
Teljesen normális ha az apuka átugrik a 13éves gyerekéhet 2-3 órára.
A vér szerinti kötelék erősebb a műkörmöknél.
31: Én is meg voltam róla győződve, hogy pl. nálam idősebb fiú sose tetszene, vagy pl. akinek gyereke van, nem szexi, és számos más vélelem, és ezek csak addig tartottak, amíg az élet rá nem cáfolt, értsd, amíg bele nem szerettem olyanba, akinek van gyereke, stb.:)
Nem tudhatod, 40, 50, 80 évesen mit hoz az élet Neked.
36-os
Ez a normális gondolkodás szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!