A párom szeretne dec 24-én átmenni a volt feleségéhez és a gyerekükhöz. Szerintetek ez normális?
Fél éve vagyunk együtt, nagyon meglepett ezzel. Vannak közös programok, néha én is elmegyek velük. De karácsonykor nem mehetek.
Az én szüleim vidéken élnek, oda 26-án megyünk, a párom szüleihez 25-én. A 24 lenne a miénk, de így órákat itthon leszek egyedül.
és ő is képbe van,hogy csak a 24-e lenne a tietek?
lehet hogy a gyerekei miatt fontos neki. esetleg megbeszélhetnéd vele,hogy délután 5-6ig nálatok lennének a gyerekek,aztán visszavinné az anyukájához.
Szerintem normális dolog tőle, és ne akard kisajátítani, mert ez előbb-utóbb problémát fog okozni.
Nyilván azért van veled, mert a volt feleségével nem működött a dolog. Tehát felesleges féltékenykedned.
Ha nem tudod megemészteni a dolgot, akkor keress olyan férfit, akinek nem volt még felesége és gyereke sincs.
Én 10 éve vagyok a párommal, 5 és másfél évesek a gyerekeink.
Anno, amikor összejöttünk, 10 és 17 évesek voltak a lányai az exétôl. Az elsô karácsonyon én magam küldtem ôt át a gyerekekhez Szentestére, én meg hazajöttem aznapra anyukámhoz. Csak telefonon beszéltünk, úgy kívántunk egymásnak boldog karácsonyt.
Másnap persze már találkoztunk.
Úgy gondoltam, hogy elég nehéz egy válás a gyerekeknek, pláne egy 10 évesnek anélkül is, hogy szembesülnének az elsô apa nélküli karácsonnyal. Lesz még olyan elég, hogy mi együtt ünnepelünk. Nekem meghalt apukám 8 éves koromban, és jól emlékszem az elsô ünnepre egyedül...
Szóval úgy gondolom, jól tettük, hogy a gyerekek érdekeit tartottuk szem elôtt akkor. A gyerekek sem felejtették el nekem, a párom sem, és bár akkor kicsit rossz volt, de tudtam, hogy így helyes.
Azóta már sok Szentestét töltöttünk együtt. Amióta saját, közös gyerekek is vannak, még sokkal jobb az egész. :)
Szerintem ilyen kapcsolatba nem kell bemászni, mert sok a konfliktus es te mindegyikböl vesztesen jössz ki
En is voltam ilyen kapcsolatban. Nem éri meg. Egy életed van, egy idegrendszered. A nyugalom mindennél fontosabb. Le fogsz epulni szellemileg. Ha a " párod" be is hódolna neked, utólag , évek múltán felhánytorgatná es megutálna, h miattad hátatforditott a családjának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!