Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell a csládokat így...

Miért kell a csládokat így ellehetetleníteni?

Figyelt kérdés
1 éve vettünk egy házat mára már teljesen padlón vagyunk anyagilag a megnövekedett törlesztők miatt.Munka semmi:(( Eladni lehetetlen a házat. Amit tudtam már eladtam. Enni is alig van mit. A múltkor az iskolában kizárták a kislányom az étkezésből mert nem tudtuk kifizetni. Kikészít ez az állandó szégyenkezés a szegénységünk miatt. Kevés az olyan ember aki átérzi a másik baját és olyan mintha csak én lennék így. Más megtud venni a gyerekének mindent mi meg az ebédjét sem tudjuk kifizetni:((( Mondtam neki, hogy nehogy elmondja, hogy nincs mit enni itthon mert féltem, hogy elveszik tőlünk. Egyáltalán elvehetik ilyen helyzetben? Nagyon gondolkodom, hogy kimegyek valahová külföldre dolgozni, csak félek nekivágni ismerős nélkül.
2009. okt. 28. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
39%

A 80 ml.pont arra elég,hogy mire rájönne a gyerek,hogyan kell haszálni/meg olyant is csinál vele ami tetszik neki,arra pont kifogy.

Látod ez a baj,veszel valamit,aminek értelme nincs.

Akkor már inkább a családba hintsd el,hogy ki milyen színűt vegyen a lányzónak.(egyébként maradék csempére meg vízfestékkel lehet festeni,ki is lehet otthon állítani,ha akarja a gyerek úgymarad,ha megunja,akkor lemossa fest rá másikat.)

2009. okt. 30. 20:01
 72/72 A kérdező kommentje:
80 ml/ db, de hagyjuk már ezt és megkérnélek ne írogass. Képzeld ma elpocsékoltam 10 dkg lisztet és sót is gyúrmára, karácsonyfa dísznek.( Karácsonyivásárba) De legalább jól szórakoztunk!
2009. okt. 30. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!