Miért kell a csládokat így ellehetetleníteni?
kÉRJ SEGÍTSÉGET AROKONSÁGTÓL! hA CSAK 10 TOJÁST IS. nME SZÉGYEN, ÖSSZETARTOZTOK. tE IS FOGOD VISZONOZNI, HA ÚGY FORDUL.
S az egyháztól is.
Hány év van hátra?
Nem lehetne kiadni albérletbe? S valami rokonhoz költözni? Vagy anyukádét kiadni, s őt idehozni?
Mi a foglalkozásod?
Keress vmi munkát!!! Nem hiszem el h nincs sehol! Komolyan el tudod viselni h a gyereked ne egyen semmit????
Emiatt szégyenkezhetsz, nem a szegénység miatt. Menj el munkát keresni, nem tudom elképzelni h sehol nincsen semmi, jelen helyzetben ne legyél válogatós!
Sokan vannak ma nehéz helyzetben, az nem szégyen és bűn, h. Te is, de ha hagyod a gyerekedet éhezni, az már a Te bűnöd.
1. Anyagi okok miatt a gyámügy nem emel ki gyereket a családból. Ezt nekem a győri Gyámhivataénál mondta egy szakember, akihez fordulni kellett egy tanítványom miatt. Mellesleg már a nevelőszülők akartak megszabadulni tőle, mégsem emelték ki. Felszólították a lakhelyük szerinti önkormányzatot, hogy fizesse ki az ebédjét a szomszéd falu iskolájában, mert a nevelőszülő nem volt hajlandó tízórait csomagolni neki, és ezt a tanítója felém jelezte. Meg is kapta az ebédpénzt. Az ingyenes ebéd minden közoktatási intézményben jár a gyermeknek, ha a szülők keresetigazolással tudjk bizonyítani, h. az 1 főre jutó jövedelem nem éri el a nyugdíjminimumot. Sokan vissza is élnek ezzel, pld. minimálbérre bejelentett 2 gyermekes vállalkozó család már megfelel ennek a feltételnek, és meg is kapják a lehetőséget. Tessék a gyerek érdekében a jegyzőhöz fordulni, a gyerek jogait biztosítani. Nem szégyenkezni kell, ha otthon nehezen is vagytok, legalább napi 3 étkezése legyen meg az iskolában. Enélkül is piszok nehéz még, hiszen vitamin, gyümölcs, édesség iszonyú drága, és vérzik az ember szíve, amikor nem adhat meg mindent a gyerekének, amit szeretne, de az iskolai étkezés alapvető dolog. Ha elrendezed a hivatalos dolgokat, olyan nincs, h.kizárják. Ha meg a Te hibádból nincs beadva az a kereset igazolás, az már hanyagságra vall.
Kérdező, nekem is labilis a munkaügyi helyzetem, és nekem még saját otthonom sincs sajnos, diploma után megyek külföldre, mert itt nem tudok megélni, segíteni a szüleim nem tudnak semmit.
Vedd igénybe az önkormányzat segítségét, és ha van lehetőségetek váltsatok hitelt, mert lehet, hátha jobbat sikerül, legalább egy kicsit, azt nem tudom, hogy lehet-e váltani forint alapúra.
És igen, a külföldi munkavállalást próbáld meg, keress ismerőst, én keresztanyámhoz szeretnék kimenni Svédországba, ő már 4 éve kint van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!