Miért kell a csládokat így ellehetetleníteni?
Már az a havi 98 törlesztő is gáz szerintem. Mi nem mertünk ennyit bevállalni, pedig sok éven át nagyon jó jövedelmünk volt (de tudtuk, h én előbb-utóbb gyedre megyek, a férjem m.helye - mint akárkié - bármikor megszűnhet. Osztottunk-szoroztunk, kiszámoltuk, hogy havi 30-40 ezret bátran bevállhatunk, akármi is lesz, ezt mindig ki tudjuk gazdálkodni. Csakis forintalapút vettünk fel, pont ezért, mert az árfolyamingadozástól féltünk.
Ismerőseim is jártak így mint Ti, kicsit nagyobbat vállaltak, mint amit bírtak, plusz jött a gyerek, a válság, meg a munkanélküliség. :((
Szerintem az Önkormányzattól kéne segítséget kérnetek első körben. Nagyon sajnálom a helyzetet, főleg a kislányodat. Voltatok már ebben az ügyben valahol?
Az meg egyenesen felháborító, hogy 98 ezer havi részletet megspékelnek még 60 ezerrel! Ennyit a bankok felelősségválallásáról, és a kormányunkról. :(
Kövezzetek meg, de ott a baj, hogy mondjuk 5-10 évvel a bankok nem adtak ám ennyi hitelt, illetve valamennyi önerővel kellett rendelkezned, kb 50-60%-kal, hogy hitelt kapjál. És az önerőt ki kellett tudni spórolnod, hogy később ne legyen szokatlan havonta visszafizetni egy bizonyos összeget. Eddig boldog-boldogtalan kapott hitelt, sokan végig se gondolták, hogy milyen összeget fizetnek vissza havonta több éven keresztül, aztán ha megvan a baj, akkor meg sírnak...
Szóval azt mondom, NEM RÁD, mert nem ismerlek, de rengeteg ember kapkodott fel felelőtlenül hiteleket!
Kérj támogatást!
A CIGÁNYOK ingyen tankönyv, ingyen ebéd, önkormányzati lakás és segélyekből élnek, és nem is rosszul!
Dehogy íjesztgetem. Nem is igazán tudja miről van szó.
Hát nem vagyok cigány, nagyon nem. Ha munkanélkülit kapok nem jár más segély. Ami érthető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!