Miért kell a csládokat így ellehetetleníteni?
Megpróbálok csak a kérdésedre válaszolni. Szerintem senki nem lehetetlenített el titeket, csak ti magatok.
Azt írtad, a munkanélküliséggel nem lett volna gondotok, csak a válságra nem számítottál.
160e Ft a jövedelmetek és válság nélkül is 98e lenne a törlesztő. A 60e Ft-ból tudnál fizetni rezsit, netet, enni, ruházkodni? Én nem hiszem.
Nem gondoltátok végig ezt a hitelt, amivel nincs is baj, ki kell találni valamit, de ne másokat próbálj okolni, kérlek.
Munka mindig van. El kell menni takarítani pl. Hirdesd meg, hogy takarítást vállalsz, akár csak az ismeretségi körben, elég ha van 1 db tehetősebb ismerősöd, megkéred, hogy szóljon mindenkinek, aki ismer, kiplakátolod a legközelebbi nagyobb városban, meghirdeted a hirdetőújságban. Egy kisvárosban is rengetegen takaríttatnak, nem is gondolná az ember. Ha már egy megbízásod van és lelkiismeretesen dolgozol, akkor terjedni fog a híred és pár hét alatt minden napra lesz munkád.
7-800 Ft/óráért, egy nap pl. csak 4 órát takarítasz, az már 50-60e Ft plussz bevétel. Pont annyi, amivel a válság miatt megnőtt a törlesztőrészletetek.
Azt egyébként nem tudom, ti vajon milyen valutában vettétek fel a hitelt, aminek 60%-al nőtt az árfolyama tavaly márrciushoz képest, én nem tudok ilyen valutát egyet se... de ez már nem is volt kérdés.
Nezelodj az interneten, kivancsisagbol rakattintottam egy-ket netes allaskeresore es egy csomo munkat kiadott- Pl csomagolas gyarban, takaritas, bedolgozas, ... sot kivancsisagbol ramentem a Munkaugyi oldalara es a megyetekben 120 talalat van, a legtobb altalos iskolai vegzettseget igyenyel, tehat nincs is kepzettseghez kotve, szoval azert aki akar dolgozni,az tud!
Hát először is,mi az a többi hitel?
mert ha kocsi,tv,meg hasonlók,ami nem nélkülözhetetlen,akkor vissza kell adni.
Nem tudom,jó részben a ti hibátok is,én egészen addig sajnáltalak,amíg azzal nem jöttél,hogy ajándékot akarsz a lányodnak.
Azt készíthetsz saját kezüleg is(időd van rá)
Viszont most minden fillér a létfenntartásra,hitelek törlesztésére kellene.
Egyébként tényleg nem jár támogatás,amennyiben az egy főre jutó jövedelem meghaladja az X összeget(a hitel az nem csökkenti az összjövedelmet),illetve X összegnél nagyobb értékű autótok,ingatlanotok van.
És mit csinálna a lányod egy darab üvegfestékkel?
Legalább 7-8 szín kell+kontúrok,az cca 10000 ft.
Komolyan ,nincs enni a lányodnak,de üvegfestéket akarsz venni neki.
Valami gond van az értékítéleteddel.Mondjuk ezért is vagytok sz@rban.Személyi kölcsönből házat építeni.
Mivel a férjednek van fizetése,próbálja meg a személyi kölcsönét kiváltani jelzáloghitelre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!