Min nem tudtok spórolni?
Figyelt kérdés
egész nap spórolós kérdéseket olvasok itt a gyakorikérdéseken, és kíváncsi lennék hogy ki min nem tud spórolni. Én:
- folyó vízben mosogatok (nem tudok a koszos vízben tapicskolni)
- fürdök nem zuhanyzok
most ennyi jut eszembe, ha van még valami írok időközbe.
köszönöm a válaszokat
2009. okt. 27. 13:51
51/53 anonim válasza:
16:14 - Én se tenném, mert egyrészt nem higiénikus (a közös fürdőzés nem ugyanaz, mint más után lefürödni a már mocskos és bacikkal teli vízben), másrészt a tusolás eleve egészségesebb, mint a fürdés.
52/53 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek
2009. okt. 27. 21:42
53/53 anonim válasza:
Én az időmmel nem spórolok.
Vállalhatnék pluszmunkát, és vehetnék több kidobnivalót belőle.
De én szeretek minél több estét a családommal tölteni, és majdnem minden hétvégét is. Egy kezemen megszámolom, hány hétvégét dolgoztam át, vagy hány éjszakát.
Szeretek ráérősen beszélgetni, ágyban reggelizni, meg otthon varrogatni. Nem akarok ezen spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!