Min nem tudtok spórolni?
egész nap spórolós kérdéseket olvasok itt a gyakorikérdéseken, és kíváncsi lennék hogy ki min nem tud spórolni. Én:
- folyó vízben mosogatok (nem tudok a koszos vízben tapicskolni)
- fürdök nem zuhanyzok
most ennyi jut eszembe, ha van még valami írok időközbe.
köszönöm a válaszokat
Ezaz,külön kellene választani a megélhetési spórolást és a pazarlás kerülését.
Azt szokták mondani:a pénzt úgysem engedik le veled a sírba...
fasság. az h a kádba brunyál. 14.59es vagyok, igazából énsem értem h miért pontoztak le, de nembaj, nrmén tehetek róla h fizetem az 50ezres, nyáron (!!!) 35ezres fűtés számlákat, de azért télen 2 pulcsiban kell ülnöm a szobámba.
a színes lámpák meg nekem vidámságot visznek az életembe és segítenek normális maradni ebben a világban ahol az utcán mindenki gyepes, befordult, beszűrkült, és kilátástalan, többek között ezért is járok kocsival, mert ránézek 3 emberre és elment az egész életkedvem is. ésakkor a metróról neis beszéljünk..:D
Nem akarja leirni, mert nem szeretne,h az unatkozo Szipirtyok rajta koszoruljek a nyelvet, de egyet elarul -
...Holott néha szégyenlem is magam,milyen pazarlásokat csinálunk,mindig megvárom,míg penészes lesz a kenyér,hogy nyugodtabban ki tudjam dobni...
15:10!
Szerintem inkább a kádba pisilőst imádta,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!