Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Min nem tudtok spórolni?

Min nem tudtok spórolni?

Figyelt kérdés

egész nap spórolós kérdéseket olvasok itt a gyakorikérdéseken, és kíváncsi lennék hogy ki min nem tud spórolni. Én:

- folyó vízben mosogatok (nem tudok a koszos vízben tapicskolni)

- fürdök nem zuhanyzok

most ennyi jut eszembe, ha van még valami írok időközbe.

köszönöm a válaszokat

2009. okt. 27. 13:51
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a számítógép és az internet munkaeszközöm, így azon csak annyit tudok spórolni, amennyiből a munkámat még nem hátráltatja.

Nem tudok spórolni a ruhán, mert kicsi vagyok és olyan az alakom és a lábméretem, hogy azt kell megvenni, amiből méret van, és ez nem mindig a legolcsóbb, nincs túl sok válogatási lehetőségem.

Bizonyos gyógyszereken ugyancsak nem tudok spórolni egészségügyi okból.

2009. okt. 27. 14:30
 22/53 anonim ***** válasza:
75%

En minden este furdom, nem zuhanyzom, folyo vizzel mosogatok, biokajat eszem, fogmosasnal folyik a csapviz, a szamitogep ejjel-nappal megy.

Nap haromszor olcsobb az aram, de valahogy sosem akkor inditom be a mosogepet :)

Ha valamit meglatok a macskamnak azt azonnal megveszem, ez a dilim, a macskajatekok mar felemelik a lakast.

Viszont nincs TV-m es telefonom, a csaladommal skypeon beszelek. (Kulfoldon elek)

2009. okt. 27. 14:33
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

én cipőket veszek, ha csak tudok. ellenben én tudok kiengedett vízben is mosogatni, gyorsan zuhanyozok, ésszerűen mosok, rongyot/szivacsot használok papírtörlő helyett, lekapcsolom a villanyokat, az 5égős csilláromban csak 3 van, középkategóriás kaját veszek, ha lehet akciósan és csak olyat veszek, ami tényleg kell és sohasem dobok ki ételt.

amit megspóroltam magamra költöm, cipőre, ruhára, szórakozásra. senkit sem szólok mert pazarol, max elgondolkodok azon, hogy vajon ő nem szívesebben költené-e önmagár azt a pénzt, amit a pazarlásával leenged a lefolyón meg kidob a szemétbe.

2009. okt. 27. 14:33
 24/53 anonim ***** válasza:
80%
Nem spórolok a jó minőségű ruhán, cipőn (persze nem 50.000 Ft-os cuccokra gondolok, hanem 10-20.000 Ft között), a kaján, és a kozmetikai termékekből is csak minőségit veszek.
2009. okt. 27. 14:34
 25/53 anonim ***** válasza:
73%

A konyhai papírtörlőn. Mármint olcsót veszek, de megveszem, nekem erre szükségem van.Másik luxusom a CIF súroló.

Nem spórolunk az iskolán. Megvettem a tankönyveket, szebbik mappát, ecsetet, művészfestéket(drága) Ingres és akquarell-papírt, linómetszőkészketet: mert szrból nehéz várat építeni. Befizetem az előkészítőből is a közepesen drágát, hozzá avonatjegyeket és uzsikat. A szállást nem, azon spórolunk.

Az egyetemen sem spórolunk, illetve nem eszik a gyerek, de azér oda jár.

A fogorvoson sem spórolunk, mert sajnos az sztk-s tömés háromszor esett ki egy év alatt, ez meg, a magán, ez szép is, jó is.

A tv-n nem spórolunk, pedig szeretnnk, de sajnos senki nem adja (más) a FashionTV-t, s sajnos nekün az alapszükséglet.

A gázon nem tudunk spórolni, mert általánydíjas. A közös költségen sem, mert sajnos igen drága, de nem rajunk múlik.

A hajfeswtéket, szempillaspirált megvesszük, borotvából is a legjobbat a fiúknak, mert utálják a rosszat.

A cipőn nem érdemes.

Elmegyünk a barátainkhoz, és iszunk egy sört, vagy veszünk egy fagyit, ha olyanunk van.

Minden nyáron elmegyünk a szokott helyeinkre, ilyen fesztiváljárók vagyunk. S ott veszünk tepsis húst, mert valamire költeni is kell.

A karácsonyfán nem szoktunk spórolni, s a menün se, mert rossz hatása lenne.

Mindenképp elutazunk pár napra a gyerekekkel.

Néha beesünk a szaunába is.

2009. okt. 27. 14:35
 26/53 anonim ***** válasza:
84%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:59

nekem ez nagyon tetszett, nem értem, miért lenne haszontalan??

2009. okt. 27. 14:36
 27/53 anonim ***** válasza:
62%

En nem azert sporolok pl az elelmiszeren (megveszem az akciosat),h jaj mert nekem sporolnom kell, hanem azert mert soher vagyok tobbet fizteni olyanert, ami szinte ugyanolyan.

Imadom az elektromos illatositokat es nem vagyok hajlano sprevel illatositani. Szeretek illolajokat is egetni, de abbol a legdragabb Body Shoposat veszem, mert az a legjobb! viszont sokszor tusolaskor a kadba csurgatok,mert 3 masopercnyi pisire sajnalom a draga szinezo/illatosito/fertotlenito tablettat amit a WCtartalyba veszek.

Mason ugy kifejezetten nem sporolok, futok este mint allat,mert utalom a hideget es szeretek laza ruhaban flangalni,amikor vegre otthon vagyok (napkozben leveszem).

2009. okt. 27. 14:42
 28/53 anonim ***** válasza:
55%

Én sem tudok spórolni,sőt a pénz kifolyik a kezem közül.Folyóvízzel mosogatás az nálam is van.Utálok sötétben lenni,ezért mindig ég egy lámpa.A TV-t ahogy felkelek már kapcsolom is be,nem nézem csak alapzajnak..Este a Tv,Dvd,telefontöltők továbbra is bedugva maradnak.Eszembe se jut,hogy teljesen áramtalanítsam,nekem elég ha csak ki van kapcsolva..Ha vásárolni megyek,nemcsak a legszükségesebb dolgokat vesszük meg,hanem útravalót is rakunk a kosárba...pl:mindig veszünk kekszet vagy cukrot,vagy valami pékárut...A napi üdítőmről nincs az a pénz,hogy lemondjak!Minden Wc használat után lehúzzuk a Wc-t.(3-an vagyunk,és nem egyszerre megyünk Wc-re.)

Van amikor zuhanyzom,van amikor fürdök.Van amikor mindhárman fürdünk,ilyenkor mindenki csinál magának külön fürdővizet...Szóval mi nem tudunk spórolni,de szerencsére anyagilag nem állunk rosszul(átlagosan élünk,nem vagyunk gazdagok),de nem is szeretnék spórolni,mert ezek az apró örömök vannak csak nekünk..

2009. okt. 27. 14:43
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok, egyebkent imadtam a 14.00-as valaszat! :D
2009. okt. 27. 14:44
 30/53 anonim ***** válasza:
78%

Mi a kaján nem tudunk spórólni, igaz nem is akarunk. Csak jó minőségű, ízletes ételeket veszünk.

A párom is és én is szemüvegesek vagyunk. A keret és a lencse vásárlásánál is fontosabb a minőség mint az ár.

Fogászatot, szemészetet és nőgyógyászatot nem az állami rendelőkben veszünk igénybe, mert már többször is ráfáztunk. (pl. kihúzott egészséges fog, rossz minőségű tömés, nem jó erősségű szemüveglencse, stb.)

Esténkét két tv megy, mert a férjem és a lányom nem tudnak megeggyezni, valamit mindenkinek külön számítógépe van.

Mindannyian fázósak vagyunk, a házban legalább 27-28 fok szokott lenni.

A zuhanyzót most cseréltük ki sarokkádra, mert mindenki inkább fürdeni szeret.

Ha nagyon akarnék, akkor biztosan tudnék ezeken a dolgokon spórólni, de akkor mi élvezet lenne az életünkben?

2009. okt. 27. 14:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!