Min nem tudtok spórolni?
egész nap spórolós kérdéseket olvasok itt a gyakorikérdéseken, és kíváncsi lennék hogy ki min nem tud spórolni. Én:
- folyó vízben mosogatok (nem tudok a koszos vízben tapicskolni)
- fürdök nem zuhanyzok
most ennyi jut eszembe, ha van még valami írok időközbe.
köszönöm a válaszokat
A folyó vizben msogatással is lehet spórolni, ha okosan csinálod: elöször a koszos edényekröl a maradékot töröld le ( olcsó papriszalvéta), utánna nedvesitsd be, és (elzárt viz mellett) mindegyiket kend be mosogatószerrel (a szivacsra önts valamennyit és ha kell pótold). Ha ezzel megvagy, akkor kezd el öket folyó viz alatt elöbliteni (de ne maximumon folyasd), és a csurgatóra tenni. Igy sokkal kevesebb vizet használsz, nem kell a mocskos vizben nyulkálni és mégis tiszta lesz minden.
Fürödni is lehet, de ne engedd teljesen tele a kádat (vagy fürödj együtt a pároddal, ugy kevesebb viz jut egyre és még izgalmas is lehet.
Az elsö válaszolónak meg üzenem, hogy örüljön, hogy (még) nem kell neki spórolni.
Van egy mondás, miszerint nem anmak van sok pénze, aki sokat keres, hanem aki keveset ad ki belöle. Ez nagyon igaz, sok embernek tenne jót, ha megfogadná.
-gép éjjel-nappal megy
-fűtök,mert utálom a hideget
-nem eszek 200ft/kg-os parizelt
-nem veszek 60ft/2literes innivalot...150 alattiak ihatatlanok
-uj mobilom van,nemcsak telefonálásra használható
-telefonszámlám elég sok
-koli helyett albérletben lakom (kell a külön szoba)
-ha megkivánok valamit,megveszem ha van nálam pénz
-nem járok lyukas,szakadt cipőben,ruhákban (kivéve ami már alapbol szakadtan van véve,mert ugy divatos)
-párom bármit kér,megfőzöm,rá sosem sajnálok semmit
-1.5-ös "tejet" nem veszek,ihatatlan
-ha olyan kedvem van,kiengedek egy kád vizet,kell a relaxáláshoz
-könyvet nem neten olvasok,nekem kell,hogy a kezemben legyenek a lapok
vásárlás függő vagyok.
Ezzel szemben nem folyatom a csapot fogmosásnál, tusolok, lekapcsolom a főkapcsolókat, elmegyek itthonról, nem dobom ki kilószámra maradék kajákat, igyekszem annyit főzni amennyi kell, viszont ételből tényleg igyekszem kevesebbet, de minőségibbet főzni. Persze nem bio kajákra gondolok, mert arra nem lenne pénzem. A fűtéssel is óvatos vagyok, igyekszem a szigeteléseket karban tartani.
De nekem nem szabad női üzletek közelébe se mennem, mert akkor lemegy a roló :D
14:18-as
Egyetértek veled:D Tényleg így van ha azt nézzük,azon kell sporolni ami tulajdonképpen nem is luxus. Spórolásra pl lehet érteni,hogy nem 15 ezer forintért veszek nadrágot magamnak,csak 5 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!