Min nem tudtok spórolni?
egész nap spórolós kérdéseket olvasok itt a gyakorikérdéseken, és kíváncsi lennék hogy ki min nem tud spórolni. Én:
- folyó vízben mosogatok (nem tudok a koszos vízben tapicskolni)
- fürdök nem zuhanyzok
most ennyi jut eszembe, ha van még valami írok időközbe.
köszönöm a válaszokat
fürdök mer ge-ci hidegvan az egész lakásba (pedig elvileg van fűtés) és nembírom a 15 fokba állni a zuhany alatt, fogmosás közben folyatom a vizet, de nemtom mér, a szobámba 3 lámpa ég, merén a színes dolgokat szeretem :D
kocsival megyek odais ahova gyalogis mehetnék, mer ge-ci hidegvan, gyűlölöm a hideget, és idegesítenek a belémjövő emberek.
hehe! Tényleg nagyon rákaptak erre. Hát én mondjuk lyukas cipőbe nem járok...
Viszont a kádba pisilok...XD
(jó tudom az is egy jó adag irónia volt, de nekem nagyon tetszett...:P)
Én ide nem fogom leírni,mert akkor kapok hideget-meleget,holott tudom,hogy mit csinálok rosszul,de nem akarom,hogy a sok unatkozó szipirtyó rajtam köszörülje a nyelvét és engem oktasson...
Holott néha szégyenlem is magam,milyen pazarlásokat csinálunk,mindig megvárom,míg penészes lesz a kenyér,hogy nyugodtabban ki tudjam dobni...
-én is fürdeni szoktam
-ha muszáj, akkor fél adag ruháért is elindítom a mosógépet és erről nem tudok leszokni
-a számítógép éjjel-nappal be van kapcsolva, na ez már inkább pazarlás
Most ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!