De tényleg így van,és én hálás is vagyok,hogy nem kell megennem a száraz kenyeret.
A Naplóban volt,azt hiszem,hogy a guberáló hajléktalan bácsi mondta,egyszer talált egy nagy darab sonkát a kukában és kivette és ez nem az ő szégyene...
És igaza volt tökéletesen,nem?
2009. okt. 27. 15:31
42/53 anonim válasza:
Ilyet amúgy én is szoktam :) Ha van valami kaja a hűtőben, amiről nagyjából tudom, hogy nem fogom megenni, azt sem dobom ki amíg még jó, csak ha már romlott, úgy nem érzem pazarlásnak annyira. Tudom, hogy így is úgy is az, de így nyogodtabb a kicsi lelkem :)
2009. okt. 27. 15:31
43/53 anonim válasza:
15.31 onnan gondoltam,h no vagy, mert en is ugyanilyen vagyok es legtobbszor a pasik nyugodt szivvel kidobalnak mindent,mint pl a baratom.
Tegnap krumlipuret csinaltam koretnek es megmaradt egy adag, mire o mar nyitotta a kuka tetejet, de en beraktam inkabb a hutobe, hatha megesszuk,( nem fogjuk )mert nem volt szivem kidobni, de 2 nap mulva ugy dobom ki,h csak na.
2009. okt. 27. 15:42
44/53 anonim válasza:
kádban fürdés. de ugyan abba a vízben fürdik a család, szval ez így talán még olcsóbb
2009. okt. 27. 15:53
45/53 anonim válasza:
nem dobok ki ételt. a kenyeret meg lehet szárítani, jó morzsának. lehet belőle zsemlegombócot csinálni, jó fasírtba. ha csak kicsit szikkadt bundáskenyérnek, pirítósnak megsütve nagyon jó. ha vmi kezd megromlani azonnal elhasználom és jóízűen megesszük. nem is értem hogy lehet direkt hagyni megromlani és úgy kidobni.
2009. okt. 27. 16:08
46/53 anonim válasza:
15.53 - Eszem agaban nem jutna lefurodni abban a vizben,amiben mar valaki elotten lefurdott, plane addig kihul a viz. :S
2009. okt. 27. 16:13
47/53 anonim válasza:
ha a párodról van szó, akkor sem?
2009. okt. 27. 16:14
48/53 anonim válasza:
A parom utan sem, este jar futni, olyan izzadtan jon haza,mint egy nagy lo.
2009. okt. 27. 16:23
49/53 anonim válasza:
szépem beszélsz bazz.meg a párodról!! remélem legközelebb belefulladsza vizedbe, amibe megfürdött az az izzadt ló!
2009. okt. 27. 16:39
50/53 anonim válasza:
Jezus... nem vagy kicsit beszukult? tenyleg izzad mint egy lo ez ezen jokat szoktunk kacagni, plane mikor en is megyek es en is ugy nezek ki,mint o (tetotol-talpig vizesek es budosek vagyunk) es jokat rohogunk mikor belegondolunk,h most mit szolnanak a konzervativ rokonok,ha beallitanank hozzajuk egy olelesre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!