A menyasszonyom a testéből él és most lesz az eskövőnk?! Mi a megítélésetek egy ilyen kapcsolatról?
Az biztos,h tőled várja a kiutat, te vagy a megmentője, ezt sokan nem tűrnék el, de a szerelem vak!:o) És ez is egy valamiféle prostiság,nem tudom,h fejezzem ki magam finoman, mert hát lefekszik kanokkal,csak nem az út szélén áll, olyan meg nem létezik,h csak táncol egy bár, clubban, és nem kell szolgáltatni v-mit neki! Ha abbahagyja akkor jön majd rá,h mit művelt, kiég stb. Attól nem félsz,h valamilyen betegsége lehet? Mert attól hogy v-ki kívül szép,gazdag, ott lent lehet beteg is, ezt a pasikra értem, kikkel együtt van x óráig. Ha szeretitek egymást, és tényleg téged egy csöppet sem zavar, akkor ne bánkódj, sokan csinálják ezt, csak titokban, lásd: celebek stb....
Csak ha majd lesz gyereketek az ne tudjon erről a múltról!
A "menyasszonyod" nem fog megváltozni, mert EZT SZOPTA MEG!
...és ezt te is megszoptad!!
Eddig figyelemmel kisértem ezt a kérdést, elolvastam az összes választ. Én nem ítélkezem, nem állok egyik "oldalra" sem. Nem itélem el sem a menyasszonyod, sem téged, csupán szeretném, ha válaszolnál a következő kérdésekre:
Soha nem gondoltál arrav(pl) orális szex közben, hogy ki járt előtted abban a punciban, amit nyalsz? Az ilyen, ehhez hasonló kérdéseken nem gondolkoztál? Ha mégis, mit éreztél? Nem érezted magad megcsalva? Így, az ultimátum után mi változott?
Szeretném, ha privátban válaszolnál (persze, ha akarsz), ne csámcsogjanak még ezen is :-)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!