A menyasszonyom a testéből él és most lesz az eskövőnk?! Mi a megítélésetek egy ilyen kapcsolatról?
14:16 vagyok
Priviben is jöhet. :)
red4me levágta a témát egyből...
a másik
és ha hazamegy a hölgy kérdi a párja milyen napod volt drágám? -áh, ne is kérdezd szopás volt egész nap!
De most komolyan tényleg valaki vagy ennyire lúzer vagy egy kurv@ nagy kamu az egész.
ma 14:32
Hétfőtől-csötürtökig jár iskolába,reggel 5-kor kel és este 6-ra ér haza..h te ez mellett eltusz menni még dolgozni és tanulni is tudsz mellette akkor gratulálok..
Péntektől-vasárnapig nyugodtan dolgozhatna!!!! NORMÁLIS munkahelyen!!!!!!!
De persze akkor nem lenne legújabb ájjfónja és lujiy vuttyóónos tatyija...
Már már azt hiszem választ sem érdemelsz!
Annyira véded ezt a szégyentelen nőt, hogy hihetetlen. Pedig 2-3 válaszadón kivűl mindenki egy követ fúj...
Akkor most szted ki a hülye? Mindenki vagy TE (!) ?
Papucs vagy és meg is érdemled!
"Hétfőtől-csötürtökig jár iskolába,reggel 5-kor kel és este 6-ra ér haza..h te ez mellett eltusz menni még dolgozni és tanulni is tudsz mellette akkor gratulálok.."
Külön ora általános, közép iskolásoknak?
Nem tudom hogy most mennyi, de 1000-1500 forint körül van most egy ora.
Hétköznaponként egy orát tanit, hétvégente meg 2-3-4 orát ad. Nem sok pénz, de ha még szülöi támogatást nem is kap koliban, barátnökkel közös albérletben meglehet élni igy.
Igaz, igy nem tudd venni iphone 5-öt, meg gucci táskát.
ma 14:37
Azért maradtam vele mert tudom hogy abba fogja hagyni és legfőképpen azért mert szeretem és féltem őt és tudom hogy másra nem számíthat.Úgy érzem mellette kell állnom.Nem tudom ezt így elmagyaráni,aki nem szeretett bele ilyen lányba vagy nőbe az nem igazán tudja miről beszélek..
Azért nem hagyta abba mert tőlem nem fogatta el a segítséget,viszont elvszíteni sem akart,de közben már én is bele szerettem annyira hogy nem tudtam volna szakítani volna vele és mindig ott lett volna hogy mi lehet vele,nem e történt baja...nehéz ezt egy leírni.
Kedves kérdező. Te ettől a ***************** "nőtől" tisztára eufórikus állapotban vagy.
Én már csak egyet nem értek mi a retkes, bűdös, kócos pék f.száért tetted fel a kérdést????????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!