A menyasszonyom a testéből él és most lesz az eskövőnk?! Mi a megítélésetek egy ilyen kapcsolatról?
Hát figyelj, ha neked csak azért megfelel a helyzet, mert így most büszkén mondhatod: sokat tettetek le az asztalra, akkor mit mondjak rá? Állítólag jól keresel, ő is vállalhatott volna tisztes foglalkozást. Nem tette, helyette k*rvaként dolgozott/dolgozik. Viszont büszkén kihúzhatod magad: igaz, hogy egy utolsó prosti a menyasszonyom, de sok pénzünk van.
Ha körülnézel a rendezett és szép életetekben, azt látod, hogy ennek az volt az ára, hogy idegenekkel dug(ott) a párod. Ha ez neked férfiként, párként megfelel, akkor miről beszélünk?
Hülyeség hogy a prostik nem kedves és rendes lányok. Van olyan barátnőm aki ebből él, és a munkánkon kívül nem sokban különbözünk. Értelmes, kedves, vicces, mint akármelyik korunkbeli lány. Aki nem tudja hogy mivel foglalkozik, az meg nem mondaná róla.
Viszont ha pasi lennék, nekem szexuálisan biztos nem lenne gusztusom egy olyan nőhöz, aki közben másokkal is lefekszik.
De ha te ezt elviseled, és nem roppansz bele a gondolatba, akkor sok boldogságot.
(viszont ki kell ábrándítsalak, az MINDEN esetben csak duma, hogy majd abbahagyja...)
ma 13:06
Kinek felelne ez meg szerinted??Magyarázd meg egy olyan embernek aki beleszeretett valakiben és ez késöbb derűlt ki...én tudom hogy ő szeret engem,ezzel tisztában avgyok..sokszor könyörgött hogy tartsak ki mellette mert én vagyok neki az élete és rajtam kívűl senkije nincsen.Sokat gondolkodtam mi lenne jó..tudom részéről egy kis lelki zsarolás is volt benne.Azt mondta hogy az én feleségem akar lenni és velem akar normális életet élni és tőlem akar gyereket.Egyetemet végzett és dolgozott rendesen csak az élet úgy hozta hogy be kell vállalnia ezt.Ez nem ilyen egyszerű,5 oldal nem lenne elég ezt ide leírni.A kérdésre nem nem jó,kinek jó ha a barátnőjét más kurogatja??De ha már így végig csináltuk akkor nem léphetek le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!