Az a helyzet, hogy eléggé hirtelen haragú vagyok és nem gondolkozom ha felidegesítenek. De nőt SOHA nem ütöttem meg. Tegnap veszekedtünk a menyasszonyommal és annyira elborult az agyam, hogy lekevertem neki egyet és eleredt az orra vére. Nagyon megijedtem magamtól és ő is. Szeretem azt a lányt és tudom hogy bármilyen balhé is van, nőt tilos megütni. Elkezdtem könnyezni mint egy idióta és megbeszéltük. Azóta ha lehet még jobban próbálom őt kényeztetni és megadni neki mindent. Azt mondta nem haragszik, de én nem tudok ezen túl lépni. Az én apám rendszeresen verte anyát és minket is. Mindig féltem, hogy én is ilyen leszek és most beigazolódott. Attól rettegek, hogy megint megteszem. Hogy hozhatnám ezt helyre magamban? Ugyan olyan r.ohadék leszek mint apám?
Mindenképpen menj el pszihiáterhez, mert ez a dolog mélyen a tudatodban van. A legtöbb bántalmazott később bántalmazó lesz.
2010. dec. 8. 16:19
2/46 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy ne akarj ezen túllépni. Beszéld meg egy szakemberrel, amíg nem késő. Ne vidd bele a házasságodba azt, amit régről hordozol, és megmérgezi a jövőtöket...
És hogy a lány "nem haragszik"??? Ez több, mint szomorú... úgy tűnik, ő sem normális értékrendű családban nőtt fel, mert akkor rögvest hátat fordított volna neked. Hisz vannak férfiak a világon, akik TÉNYLEG nem ütnek meg senkit, főleg nem egy nőt. Mindenesetre adj hálát azért, hogy kaptál még egy esélyt tőle.
2010. dec. 8. 16:20
3/46 anonim válasza:
ásd el magad! aki egy nőt megüt az a szememben nem ember!
2010. dec. 8. 16:22
4/46 anonim válasza:
Szólj neki is, hogy elmész pszichológushoz és tényleg menj el.
2010. dec. 8. 16:23
5/46 anonim válasza:
"Az a helyzet, hogy eléggé hirtelen haragú vagyok és nem gondolkozom ha felidegesítenek"
akor nem sok minden különböztet meg az állatoktól! -.-
amúgy még szerencse, hogy te az a fajta vagy, aki megbánja!
2010. dec. 8. 16:24
6/46 A kérdező kommentje:
Persze elmegyek, ha az segít. Köszönöm!
2010. dec. 8. 16:24
7/46 anonim válasza:
Szakember segítsége kellene tényleg. Nem leszel olyan, mint az apád, ha teszel ellene. Ha nem és csak sajnálod magad meg a mennyasszonyod, akkor tényleg olyanná válhatsz.
2010. dec. 8. 16:27
8/46 anonim válasza:
Pszichiáter felesleges, pszichológust keress. Nem ugyanaz! Attól, hogy felírnak egy halom nyugtatót, nem oldódik meg a problémád.
Mellesleg... én nem lennék ilyen elnéző, elhagynálak.
2010. dec. 8. 16:27
9/46 anonim válasza:
Ha a menyasszonyod helyében lennék, azt mondanám, vége. De itt egy igazi megbánást látok leírva részedről. Igen hajlamod van az agresszivításra, és ráadásul amit otthon láttál az is beléd ívódott. A zsigereidben vannak a látottak. Viszont nagy valószínűséggel azt kívánom ez volt az első és utolsó pofon, amit egy nőnek adtál. Ne arra gondolj olyan ro..dék leszek mint az apám, ez nem jó gondolat, mert bevonzod a rosszat. Ez a düh egyébként emberi tulajdonság. Én nő vagyok, de a volt férjem annyira feldühített egyszer és úgy éreztem megbolondulok, és inkább két tányért földhöz csaptam mérgemben.Én személyszerint azt tanácsolom mindkettőtöknek, hogy a súlyosabb problémákat próbáljátok meg higgadtan megbeszélni. Ha nem megy inkább menjél el otthonrol egy kis időre, és szellőztesd ki a fejedet, mielőtt visszatérsz. Hangsúlyozom, azért nem egésszen te vagy a hibás, mert egyik fél a másikat piszkosul bele tudja hajszolni egy olyan színtű dühkitörésre, amiből már nem észlel más kiutat, csak ha odacsap. De ez sem megoldás, inkább legyetek türelmesebbek egymáshoz, hogy ez az eset ne történjen meg soha többé.
2010. dec. 8. 16:28
10/46 anonim válasza:
Én fordított vagyok, én nő létemre láttam ezt egész kiskoromban, hogy a szüleim folyton veszekedtek és ott is elcsattant pár pofon. Már felnőttem és férjem van, de évekbe telt leküzdenem azt,hogy ne legyek én is olyan,mint a szüleim és nagyon nehéz, de ha egy olyan emberrel élsz együtt, aki az ellenkezőjét látta otthon, vagyis azt,hogy a szülei szerették egymást és mindenbe számíthattak egymásra, az sokat segít. Nekem is Ő adta meg a bizalmat a házasság felé és nem bántam meg.
El kell menned orvoshoz. Ha egyszer megtörtént, újra meg fog, örülj, hogy nem jelent fel a menyasszonyod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!