Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütöttem a menyasszonyom....

Megütöttem a menyasszonyom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eléggé hirtelen haragú vagyok és nem gondolkozom ha felidegesítenek. De nőt SOHA nem ütöttem meg. Tegnap veszekedtünk a menyasszonyommal és annyira elborult az agyam, hogy lekevertem neki egyet és eleredt az orra vére. Nagyon megijedtem magamtól és ő is. Szeretem azt a lányt és tudom hogy bármilyen balhé is van, nőt tilos megütni. Elkezdtem könnyezni mint egy idióta és megbeszéltük. Azóta ha lehet még jobban próbálom őt kényeztetni és megadni neki mindent. Azt mondta nem haragszik, de én nem tudok ezen túl lépni. Az én apám rendszeresen verte anyát és minket is. Mindig féltem, hogy én is ilyen leszek és most beigazolódott. Attól rettegek, hogy megint megteszem. Hogy hozhatnám ezt helyre magamban? Ugyan olyan r.ohadék leszek mint apám?
2010. dec. 8. 16:15
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

Engem nemrég ütött meg a pasim,akkor otthagytam. De hamar visszafogadtam mert sz@r anyagi helyzetbe vagyok...szükségem van a segitségére....ő meg azt hiszi hogy azért vagyok vele mert minden el van felejtve...HÁT NEM!!

Volt egyszer 6 éve egy pofon,azt megbocsájtottam.most ugy megütött hogy egy hétig fájt az orrcsontom. Már alig várom hogy kirughassam a francba! Csak egyetem mellett nem tudok rendesen dolgozni,szüleim meg nem támogatnak!! nincs választásom. Ha találok egy olyan férfit,aki szeretne támogatna,akkor tuti dobbantanék! :(

25/L

2010. dec. 9. 14:26
 32/46 Tubarózsa ***** válasza:

10:55ösnek: igen tudom érdekes. de én provokáltam ki h megkaptam pofont,van vmi bajom, nem tudjuk, hogy mi, de javulok már. hidd el nekem ott akkor abban a helyzetben, bárki megütött volna! de párom még ma is azon gondolkozik hogy mi mást tudod volna tenni. ha gondolod írok privit, de igy hosszu lenne.

üdv a 20L

2010. dec. 9. 16:48
 33/46 anonim ***** válasza:
14.26, ezt borzasztó volt olvasni! :( Biztos nincs más megoldás? Diákhitel? Valamilyen részidős munka? Vagy ha átmennél estire, és dolgoznál mellette? És nem lehet, hogy ez a pasi lelkileg sakkban tart, és így "győződtél meg", ő beszélte be Neked, hogy nélküle nem tudnál létezni???
2010. dec. 9. 18:06
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
16.48 - ha van kedved, leírhatod, de nem akarok kíváncsiskodni. Azért fejeztem ki döbbenetem, mert nem tudok olyan indokot elképzelni, amikor nem elég pl. a lefogás a pasi részéről, és ütnie "kell" a nőt. Őrjöngtél, megütötted őt, kárt készültél tenni magadban, valami rohamot kaptál, stb ehhez mind elég az ha lefog...
2010. dec. 9. 18:08
 35/46 A kérdező kommentje:
Én sem igazán tudom elképzelni, hogy mi lehetett erre ok.
2010. dec. 9. 18:45
 36/46 anonim ***** válasza:
44%

18.06-osnak:köszi hogy aggódsz értem!! Aranyos vagy! De,diákhitel van,meg szoktam vállalni néha diákmelót,de olyan szakon tanulok ami csak nappalin megy sajna :S

csak albit kell fizetnem,meg még élnem is valamiből.

nagy szerelem volt,de ezzel mindent kiölt belőlem

szeret...ezt érzem is,de akkor hogy volt képes erre? persze azóta a tenyerén hordoz,egyébként is mindent megtesz értem,de akkoris??? Úgy megalázott

áhh gyűlölöm az életet hogy igy kell élnem! fel kell adnom a büszkeségem,az önbecsülésem a krva pénz miatt

nem lehetek szabad,pedig mennék már

semmi keresnivalóm mellette

de ha elmegyek dolgozni főállásban akkor nem tanulhatok az egyetemen(épitészet)

nem tudom mit csináljak :((

14.26 voltam

2010. dec. 9. 19:18
 37/46 anonim ***** válasza:
elözö vok: még valami: nem tart sakkban,én beszéltem be magamnak hogy nem tudok nélküle létezni,mert ez tényleg igy van...de esküszöm tanulok mint a güzü hogy soha az életbe többet ne kerüljek ilyen helyzetbe hogy mástól függjek. egyébként együtt élünk,de ugyanugy fizetem az albi dijat meg a rezsit mint ő aki dolgozik. igy erre megy a diákhitelem,és akkor még nem is ettem,ruházkodtam...na ebben segit ő.
2010. dec. 9. 19:29
 38/46 anonim ***** válasza:
30%
Én nő vagyok. Szerintem nőt nem tilos megütni. Ugyanúgy vissza tud ütni, ha akar. Ha meg valóban megbántad, többet úgysem csinálsz ilyet.
2010. dec. 9. 23:29
 39/46 A kérdező kommentje:
Hát azért nem ugyanúgy...
2010. dec. 10. 06:18
 40/46 anonim ***** válasza:
44%
Hát pedig a mai világban már muszáj lenne, hogy a nők meg tudják védeni magukat. Minden nap újabb hírt hallani, kit erőszakoltak meg, kit vertek meg, kit öltek meg... Én anyukámat és barátnőimet is rávettem, hogy járjanak el velem harcművészetet tanulni. Megütne egy pasi? Akkorát kapna visszakézből, hogy betörne a feje. Kiengesztelésképp fizesd be menyasszonyod egy tanfolyamra, utána már biztosan nem mered majd megütni.
2010. dec. 10. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!