Megütöttem a menyasszonyom. Mit tegyek?
Engem nemrég ütött meg a pasim,akkor otthagytam. De hamar visszafogadtam mert sz@r anyagi helyzetbe vagyok...szükségem van a segitségére....ő meg azt hiszi hogy azért vagyok vele mert minden el van felejtve...HÁT NEM!!
Volt egyszer 6 éve egy pofon,azt megbocsájtottam.most ugy megütött hogy egy hétig fájt az orrcsontom. Már alig várom hogy kirughassam a francba! Csak egyetem mellett nem tudok rendesen dolgozni,szüleim meg nem támogatnak!! nincs választásom. Ha találok egy olyan férfit,aki szeretne támogatna,akkor tuti dobbantanék! :(
25/L
10:55ösnek: igen tudom érdekes. de én provokáltam ki h megkaptam pofont,van vmi bajom, nem tudjuk, hogy mi, de javulok már. hidd el nekem ott akkor abban a helyzetben, bárki megütött volna! de párom még ma is azon gondolkozik hogy mi mást tudod volna tenni. ha gondolod írok privit, de igy hosszu lenne.
üdv a 20L
18.06-osnak:köszi hogy aggódsz értem!! Aranyos vagy! De,diákhitel van,meg szoktam vállalni néha diákmelót,de olyan szakon tanulok ami csak nappalin megy sajna :S
csak albit kell fizetnem,meg még élnem is valamiből.
nagy szerelem volt,de ezzel mindent kiölt belőlem
szeret...ezt érzem is,de akkor hogy volt képes erre? persze azóta a tenyerén hordoz,egyébként is mindent megtesz értem,de akkoris??? Úgy megalázott
áhh gyűlölöm az életet hogy igy kell élnem! fel kell adnom a büszkeségem,az önbecsülésem a krva pénz miatt
nem lehetek szabad,pedig mennék már
semmi keresnivalóm mellette
de ha elmegyek dolgozni főállásban akkor nem tanulhatok az egyetemen(épitészet)
nem tudom mit csináljak :((
14.26 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!