Részegen megütöttem a barátomat, mit tehetnék?
Iszonyúan rosszul érzem magam emiatt, bánt a lelkiismeret, de akkor egyszerűen nem bírtam fékezni magam:( Felhúztam magam egy dolog miatt nagyon, és később duzzogtam is, ő elment, utána mentem, bocsánatot kértem, de nem érdekelte, és akkor elment az agyam és bőgve rárontottam azzal a dologgal, ami felhúzott és felbecsaptam, bántottam:( Fiúk, ti ezt meg tudnátok bocsájtani? Hogy tudnám jóvá tenni? Nagyon szeretem, és nem értem magam, hogy hogy lehettem ilyen barom:((
köszi a válaszokat előre is
Én ezt ugyanúgy elítélem, mint mikor egy férfi üt meg egy nőt. A részegség sem mentség, és ne is legyél rá büszke. Majd meglátjuk, a pasid mit reagál, én egy időre jegelnélek az fix.
25F
Higgadtabb vérmérsékletű, 43 éves férfi vagyok.
Én bizony várnám az alkalmat, hogy megkeress és kezdeményezzél egy beszélgetést, amelyben tisztázzuk a történteket. Megbocsájtani meg tudnék, de több ilyen alkalmad nem lenne, mert tőlem elvárja mindenki, hogy a fizikailag gyengébbeket ne bántalmazzam, - úgy gondolom én is elvárhatom azt, hogy ezzel semelyik (!) fizikailag nálam gyengébb ember ne éljen vissza.
Vagy megtanulod, hogy mennyi szeszes italt fogyasszál, vagy megtanulsz viselkedni - alkohol befolyása alatt is, - vagy mehetsz a nagyvilágba - keresni egy olyan balekot, aki elviseli az ilyen típusú terrort.
Persze ez csak az én álláspontom, - biztosan sokan vannak, akik teljesen másként gondolkodnak egy ilyen szituációról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!