Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütöttem a menyasszonyom....

Megütöttem a menyasszonyom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eléggé hirtelen haragú vagyok és nem gondolkozom ha felidegesítenek. De nőt SOHA nem ütöttem meg. Tegnap veszekedtünk a menyasszonyommal és annyira elborult az agyam, hogy lekevertem neki egyet és eleredt az orra vére. Nagyon megijedtem magamtól és ő is. Szeretem azt a lányt és tudom hogy bármilyen balhé is van, nőt tilos megütni. Elkezdtem könnyezni mint egy idióta és megbeszéltük. Azóta ha lehet még jobban próbálom őt kényeztetni és megadni neki mindent. Azt mondta nem haragszik, de én nem tudok ezen túl lépni. Az én apám rendszeresen verte anyát és minket is. Mindig féltem, hogy én is ilyen leszek és most beigazolódott. Attól rettegek, hogy megint megteszem. Hogy hozhatnám ezt helyre magamban? Ugyan olyan r.ohadék leszek mint apám?
2010. dec. 8. 16:15
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
74%
Jobb teszi,ha nem megy hozzád.Az én apám is böszme volt mint a kocsirúd.Sokszor verte anyut,koholt vádakkal,anyukám engem mindig vitt magával és tudtam,hogy az apám vádaskodásainak nincs alapja.Érdekes ennek ellenére én soha nem ütném meg a feleségem.Tudod ennek megtartására kell egy bizonyos intelligencia,nincs az a nézeteltérés amit ne lehetne megoldani,megbeszélni tettlegesség nélkül.Üzenem a menyasszonyodnak,hogy meneküljön tőled míg nem késő.
2010. dec. 8. 16:33
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Sürgősen kezd el ezt az oldalt tanulmányozni, és hívd is fel a segélyvonalukat (szakképzett férfi aktivistával fogsz beszélni)

[link]

Menj el pszichiáterhez (A stop férfierőszak pesti nevet, címet tud adni!) de az a te egyedüli utad - a lányt szabadítsd meg magadtól. Szeret gondolom, ezért nem biztos, hogy van ereje elhagyni Téged, de egy kapcsolatot akár a flegma beszéd, undokság, ráförmedés is megronthat, a pofon meg visszafordíthatatlan. Értékelendő, hogy kritikusan állsz a dologhoz, és küzdenél ellene, de én a lány helyében nem állnék Veled többet szóba. akkor létesíts nővel kapcsolatot, ha már eleget dolgoztál egy szakember segítségével ezen a problémán, és megtanultad fékezni az indulataidat.

Az nem mentség hogy otthonról hoztad, egyik barátnőm vőlegényének az apja is családverő baromállat volt, a vőlegény mégis imádja, a tenyerén hordozza a barátnőmet. Pont mert nem akar olyan lenni, mint az apja,és erre nagyon, nagyon figyel!!!!!!!!!!!

2010. dec. 8. 16:33
 13/46 A kérdező kommentje:
Nekem is eszembe jutott, hogy jobb lenne ha elhagyna. Lehet nem mindenkinek való gyerek meg feleség. Semmiképp nem szeretném ha tönkremenne mellettem.
2010. dec. 8. 16:35
 14/46 anonim ***** válasza:
53%
Csak idő kérdése mikor történik meg újra,ha egyszer eljárt a kezed,megint el fog,csak az kérdés mikor!Ne ringasd magad álomvilágba,hogy soha többet,meg ilyenek,meg hogy majd a pszichológus segít..majd lesz megint veszekedés,fölhúznak,és megint eljár a kezed,észre sem fiod venni,és Te is feleségverő leszel nem sokára!
2010. dec. 8. 16:38
 15/46 anonim ***** válasza:
83%
Az is lehet egy megoldás,hogy szüneteltetitek a kapcsolatot,amíg rendbe nem hoz egy pszichológus.Általában nem olyan hosszú idő,kb.fél év.aztán majd meglátjátok,hogyan tovább...
2010. dec. 8. 16:41
 16/46 anonim ***** válasza:
63%
Én a menyasszonyod helyében biztos nem bocsátottam volna meg abban a pillanatban szakítottam volna ameddig nem történik valami nagyobb baj! Aki egyszer meg teszi az biztos hogy még egyszer megfogja tenni akármennyire esküdözik hogy nem soha többet!
2010. dec. 8. 16:43
 17/46 A kérdező kommentje:
Értem. Ma este beszélek vele akkor. Bár rohadt nehéz lesz...
2010. dec. 8. 16:43
 18/46 anonim ***** válasza:
77%

Benned látom a megbánást legalább. Ez pozitív, hogy tenni szeretnél ellene. Én is a pszichológust javaslom. Nekem is kellene nö létemre. Hasonló vagyok sajnos mint te csak nem fizikailag hanem lelkileg. Én meg ezt láttam otthon és hiába küzdök ellene, magamtól nem bírok rajta uralkodni.

Olyat keress aki tényleg foglalkozik is veled. A körzetit felejtsd el, egy kalap sz*rt nem ér, tapasztalat.

Remélem minden rendben lesz!

2010. dec. 8. 16:46
 19/46 anonim ***** válasza:
77%
Én már írtam itt korábban és szerintem nagyon nagy dolog, hogy beismered magadnak, ez már fél siker és hogy hajlandó vagy kezelésre menni, mert nem akarsz olyan lenni,mint az a sok agresszív ember, aki évekig veri aztán megöli a társát.SOK SIKERT!!!
2010. dec. 8. 16:56
 20/46 anonim ***** válasza:
80%
Sziven ütött amit olvastam. TE egy jo ember vagy,akibe sajnos tul mély nyomot hagyott az apa viselkedése. TE nem vagy OLYAN.TE szereted azt a lányt és SOHA nem fogod megutni.Orvosi segitseggel sok mindent elerhetsz.Tiszta szivbol kivanom h kigyogyulj belole.
2010. dec. 8. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!