Megütöttem a menyasszonyom. Mit tegyek?
Sürgősen kezd el ezt az oldalt tanulmányozni, és hívd is fel a segélyvonalukat (szakképzett férfi aktivistával fogsz beszélni)
Menj el pszichiáterhez (A stop férfierőszak pesti nevet, címet tud adni!) de az a te egyedüli utad - a lányt szabadítsd meg magadtól. Szeret gondolom, ezért nem biztos, hogy van ereje elhagyni Téged, de egy kapcsolatot akár a flegma beszéd, undokság, ráförmedés is megronthat, a pofon meg visszafordíthatatlan. Értékelendő, hogy kritikusan állsz a dologhoz, és küzdenél ellene, de én a lány helyében nem állnék Veled többet szóba. akkor létesíts nővel kapcsolatot, ha már eleget dolgoztál egy szakember segítségével ezen a problémán, és megtanultad fékezni az indulataidat.
Az nem mentség hogy otthonról hoztad, egyik barátnőm vőlegényének az apja is családverő baromállat volt, a vőlegény mégis imádja, a tenyerén hordozza a barátnőmet. Pont mert nem akar olyan lenni, mint az apja,és erre nagyon, nagyon figyel!!!!!!!!!!!
Benned látom a megbánást legalább. Ez pozitív, hogy tenni szeretnél ellene. Én is a pszichológust javaslom. Nekem is kellene nö létemre. Hasonló vagyok sajnos mint te csak nem fizikailag hanem lelkileg. Én meg ezt láttam otthon és hiába küzdök ellene, magamtól nem bírok rajta uralkodni.
Olyat keress aki tényleg foglalkozik is veled. A körzetit felejtsd el, egy kalap sz*rt nem ér, tapasztalat.
Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!