Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt a menyasszonyom,4...

Meghalt a menyasszonyom,4 hete. En el akarok koltozni az orszagbol, hogy uj eletet kezdjek. Ti mit csinalnatok?

Figyelt kérdés
Bocs az ekezetek miatt
2010. okt. 24. 21:19
1 2
 1/15 anonim válasza:
94%

Először is éld meg a gyászt. Azzal, hogy elmész innen, az emlékek nem tűnnek el. Csak éppen senki nem lesz veled, aki átsegítene a nehéz pillanatokon. Egy teljesen idegen országban, távol a barátoktól, családodtól még magányosabban és elszigeteltebben érzed majd magad.

Őszinte részvétem a veszteség miatt. Igazán okosat nem tudok neked írni, hogyan tedd ezt könnyebbé, ezen csak az idő fog segíteni(sok idő).

2010. okt. 24. 21:29
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Részvétem:(

Miért gondolod, hogy egy idegen országban könnyebb lenne?Az emlékek miatt?

2010. okt. 24. 21:30
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon sajnálom!Fogadd együttérzésem!

De mielőtt döntenél,várj még egy kis időt,ne kapkodd el.

Ha viszont van lehetőséged visszajönni esetleges meggondolás vagy ilyesmi,akkor próbáld meg ha így érzel.

Mennyi ideig voltatok együtt?

2010. okt. 24. 21:31
 4/15 anonim válasza:
92%

Őszinte részvétem! Ilyen tragédiát még az "ellenségemnek" se kívánnék...

Egyetértek az előttem szólóval. Nem hiszem, hogy jó ötlet "menekülni". A fájdalom, amit cipelsz, viszed magaddal. A család és a barátok nélkül még nehezebb lenne ezt túlélni.

Kívánom, hogy legyen elég erőd ezt megélni és túlélni, hogy valóban új életet tudj kezdeni. (ha itt lesz az ideje).

2010. okt. 24. 21:34
 5/15 A kérdező kommentje:
3.5 évet voltunk együtt,és nem volt beteg csak megállt a szíve előjel nélkül.Kösz a válaszokat.Tudom,h ha elmegyek akkor az nem változtat semmin,csak szerintem az segitene felejteni.
2010. okt. 24. 22:44
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
akárhova menekűlsz mindenhol ott vagy!
2010. okt. 25. 13:41
 7/15 anonim válasza:
100%
Ha mindenképp a költözést választod, próbáld meg országon belül. Én Miskolcról költöztem a Balaton partra. Annyit segített hogy jobban elfoglaltam magam, de ezt már nem oldja meg semmi, csak az idő homályosít rajta
2010. okt. 25. 22:05
 8/15 A kérdező kommentje:
Èn èrtem,h itthol segitenek a baràtok,de mivan ha nincsenek.Nekem nem volt baràtokra szüksegem,mert ott volt a baràtnom.Csak ketten voltunk Ö ès èn.Hiànyzik
2010. okt. 26. 08:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Fogadd együttérzésemet!

Látszólag amellett szól minden, hogy "menned kell", de ezt csak abban az esetben javaslom, ha van olyan képesítésed, nyelvismereted, esetleg állásajánlatod (is), hogy ezt megtehesd! -Nem tréfa egyedül élni egy eddig ismeretlen világban, környezetben!

2010. okt. 27. 01:04
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Úristen! Fogadd részvétemet! Amikor a 08:41-es hozzászólásodat olvastam, kicsordult a könnyem. Én nem tudom, hogy tudnék ilyet elviselni. Szerintem lehet, hogy segítene a költözés, de inkább országon belül.
2010. okt. 27. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!