Meghalt a menyasszonyom,4 hete. En el akarok koltozni az orszagbol, hogy uj eletet kezdjek. Ti mit csinalnatok?
Először is éld meg a gyászt. Azzal, hogy elmész innen, az emlékek nem tűnnek el. Csak éppen senki nem lesz veled, aki átsegítene a nehéz pillanatokon. Egy teljesen idegen országban, távol a barátoktól, családodtól még magányosabban és elszigeteltebben érzed majd magad.
Őszinte részvétem a veszteség miatt. Igazán okosat nem tudok neked írni, hogyan tedd ezt könnyebbé, ezen csak az idő fog segíteni(sok idő).
Részvétem:(
Miért gondolod, hogy egy idegen országban könnyebb lenne?Az emlékek miatt?
Nagyon sajnálom!Fogadd együttérzésem!
De mielőtt döntenél,várj még egy kis időt,ne kapkodd el.
Ha viszont van lehetőséged visszajönni esetleges meggondolás vagy ilyesmi,akkor próbáld meg ha így érzel.
Mennyi ideig voltatok együtt?
Őszinte részvétem! Ilyen tragédiát még az "ellenségemnek" se kívánnék...
Egyetértek az előttem szólóval. Nem hiszem, hogy jó ötlet "menekülni". A fájdalom, amit cipelsz, viszed magaddal. A család és a barátok nélkül még nehezebb lenne ezt túlélni.
Kívánom, hogy legyen elég erőd ezt megélni és túlélni, hogy valóban új életet tudj kezdeni. (ha itt lesz az ideje).
Fogadd együttérzésemet!
Látszólag amellett szól minden, hogy "menned kell", de ezt csak abban az esetben javaslom, ha van olyan képesítésed, nyelvismereted, esetleg állásajánlatod (is), hogy ezt megtehesd! -Nem tréfa egyedül élni egy eddig ismeretlen világban, környezetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!