Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütöttem a menyasszonyom....

Megütöttem a menyasszonyom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eléggé hirtelen haragú vagyok és nem gondolkozom ha felidegesítenek. De nőt SOHA nem ütöttem meg. Tegnap veszekedtünk a menyasszonyommal és annyira elborult az agyam, hogy lekevertem neki egyet és eleredt az orra vére. Nagyon megijedtem magamtól és ő is. Szeretem azt a lányt és tudom hogy bármilyen balhé is van, nőt tilos megütni. Elkezdtem könnyezni mint egy idióta és megbeszéltük. Azóta ha lehet még jobban próbálom őt kényeztetni és megadni neki mindent. Azt mondta nem haragszik, de én nem tudok ezen túl lépni. Az én apám rendszeresen verte anyát és minket is. Mindig féltem, hogy én is ilyen leszek és most beigazolódott. Attól rettegek, hogy megint megteszem. Hogy hozhatnám ezt helyre magamban? Ugyan olyan r.ohadék leszek mint apám?
2010. dec. 8. 16:15
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Attól, hogy elkezdesz tanulni valamit még nem lesz nő és férfi egy súlycsoportban.
2010. dec. 10. 16:31
 42/46 anonim ***** válasza:
46%

Ne haragudj, 75 százalékos nő, de ez hülyeség...

"Ugyanúgy vissza tud ütni, ha akar." Nem tud egy nő ugyanakkorát visszaütni egy férfinak. Ami a nagyobb baj, lefogni a férfi rá emelt kezét sokszor EGYÁLTALÁN nem tudja. Míg egy férfi lazán lefogja a pofozkodó nőt, bántania sem kell...

2010. dec. 10. 17:06
 43/46 anonim ***** válasza:
40%

Igen, tényleg?

55 kiló vagyok, 165 centi, és nálamnál kétszer akkora, 90kilós pasikat vágok földhöz az edzésen. Ne akarjátok nekem megmondani, hogy egy nő nem lehet ugyanolyan erős, mint egy férfi, ha akar. Azért, mert valakinek p*cse van, még nem lesz több izma.

2010. dec. 11. 00:19
 44/46 anonim ***** válasza:
48%
Én aikidozni is tanulok, aminek az a lényege, hogy az ellenfél saját támadóerejét és testtömegét használjuk fel ellene. Lehet akármilyen férfi, jó technika ellen esélye sincs. De persze megértem, hogy ez csak nekem természetes. Pedig dolgozom, három műszakban, emellett járok az edzésekre, úgyhogy azt sem lehet mondani, hogy más nem ér rá... aki meg akarja védeni magát, az tegyen érte, aki meg nem, azt meg sajnálom... tűrje el akkor a verést, pedig nem lenne muszáj...
2010. dec. 11. 00:24
 45/46 A kérdező kommentje:
Igen edzésen valószínűleg úgy támad, hogy földhöz tudod vágni, de ha nem a megbeszélt forma szerint ront neked akkor lehet nem fog működni a dolog.
2010. dec. 12. 03:44
 46/46 Dozer007 válasza:
55%

Én meg 110 kiló vagyok, nem éppen hájas csak egy jól megtermett férfiember.

Szerencsére soha nem fogom megtudni, hogy mi történne egy nővel ha nekiugranék, és még elképzelni sem akarom.

Mondjuk férfiakra is nagyon nehezen emelek kezet, mondjuk nincs is rá szükség általában.

Egy a lényeg, mindenhol vannak súlycsoportok, a hölgyek esélytelenek egy férfival szemben... és ne is próbálkozzanak be verekedéssel, nehogy ők kapjanak egyet visszakézről.

Inkább hagyják ott az illetőt aki bántotta őket.

2011. dec. 14. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!