A menyasszonyom a testéből él és most lesz az eskövőnk?! Mi a megítélésetek egy ilyen kapcsolatról?
ma 14:04
Hogyan zajlik??Ez hozzá állás kérdése..Nem egy mindne napos dolgo ez.Ezt így leírni nem lehet.Nem úgy mint egy átlagos az tény.Vannak időszakok amikor átlagosan..van igen hogy haza jön és megkérdezi hogy telt a napom.Én csak párszor kérdeztem rá,de jobb nem fezesgetni a húrt..próbálom elterelni a gondolatom róla és nem foglalkozni vele.Ngaoyn keménynek kell lennem hogy ezt tűrjem,csak a remény sugár van elöttem hogy majd a rendes munkahelyéről fog hazatérni mielöbb..ez tart életben,ha minden nap hagynám hogy ez a gondolat legyen a fejembe,akkor nem bírnám idegekkel.Nagyon nehéz maradjunk annyiba..
Ha a kérdésben szereplő lány nem pénzért szexelt volna, csak úgy, jó sok fiúval, akkor mi lenne a vélemény?
Én is csinálnám, ha úgy érezném, ez a könnyebb. De nekem könnyebb egy irodában ülni, mint szexelni egy idegennel. Nekem az lelkileg sokkal megterhelőbb lenne.
Megkérdezhetem hogy milyen szakon végzet?
Csak azért kérdezem mert több olyan dögös lányt ismerek aki orvosi, természet tudoányi, jog mellett pincérnösködött, tolmácsolt és egész jo volt a tanulmányi átlaga.
"Ha a kérdésben szereplő lány nem pénzért szexelt volna, csak úgy, jó sok fiúval, akkor mi lenne a vélemény? "
Azért csak úgy jó sok fiúval nehéz annyit szexelni, mint amennyit egy k*rva tesz, napi x...
ma 14:04
Részben tabu igen..nem minden napi maradjunk annyiba.Ez nem mindnekinek való...te sem meséled el a hétköznapjaidat egy idegennek.
14:04-es vagyok.
Ertem.
Ugy veszem észre, hogy becsapod magad. Megprobálsz erosnek lenni, de mélyen, legbelul nem tudod elfogadni a helyzetet.
Es mi lessz, ha meg lessz a diplomája? Ha nem kap munkát azonnal vagy csak egy kezdoi fizetést? Hozzá szokott a "jóhoz" (pénzbelileg) és ha még fel is hagyna a munkával, 1-2 honap után rákényszerulne ismét. Mi lessz, ha teherbe esik? Csináltattok egy apaságit, hogy most ugyan kié is az a gyerek?
En a helyedben elengedném (legalább is még ezt csinálja nem venném el), ha rendes állást talál, felhagy ezzel az egésszel, akkor lenne mirol beszélni, ujrakezdeni az egészet.
26N
Nos Kedves Kérdező!
Számomra az derült ki a válaszodból (lesarkitva), hogy a kedves mennyasszonyodnak Többet ér a Pénz mint Te. "...rájött hogy ezzel szép kis pénzt lehet keresni,így nem tudott felhagyi vele"
Úgy gondolom nem volt létfontosságú, hogy belevágjon eme foglalkozásba. Az, hogy az egyetem melett nem tudott volna Rendes munkát keresni anélkül, hogy az a tanulás rovására ment volna egy egyszerű kifogás. Rengeteg hozzá hasonló lány van, volt, és lesz a világon akik ilyen helyzetben vannak. Mégis azt gondolom, hogy 10-ből talán 1 választaná ezt az utat.
"...kénytelen volt ezt bevállalni hogy tudja miből finanszírozni az iskolát és az életét." NEM ez NEM igy van Ő NEM ezért választotta ezt az utat!!! Nem muszájból, hanem csak luxusból. "...kezdett hozzá szokni a jó léthez"
Bárminek nevezheted ezt a kapcsolatnak, DE Szerelemnek semmiképp se csúfold. Te szereted őt, de ő biztosan nem szeret úgy téged. És te nem Hős leszel eme kapcsolat végén, hanem egy Balfék!!!
Kiváncsi lennék, mielőtt elkezdte űzni az ipart miből élt?
Egyébként normális embernél, már az is szakitó ok, ha valaki féléven keresztül hazudik (bármiről), hát még ha ez a hazugság többszöri megcsalás!!!! Nincs az a szerelem amit ez meg ne ölne!!! Te sem szerelmes vagy csak elvakult.
Ideje lenne meglépned a következőt : Vagy abbahagyod ezt a munkát MOST rögtön, vagy köztünk MINDENNEK VÉGE!!!
Ha eddig ezt nem mondtad akkor itt az ideje!! Aztán majd meglátod mennyire szerelmes a barátnőd!
Ne haragudj kedves kérdező de azt gondolom nincs olyan ép eszű ember aki ezt kibirná, akinek gusztusa lenne egy ilyen nőhöz. Aki mindezt elnézné és várna a csodára... a csodára ami 2 és fél év alatt nem jött... és nem a muszáj, hanem a luxus tartotta vissza. Nem hiszem, hogy bárki képes lenne ezt elfeledni... Sőt biztos vagyok benne, hogy SOHA!!!
A döntés a tiéd, te tudod, hogy képes vagy e arra amire senki!
Üdvözlettel 13:40
ma 14:16
Persze..privátban talán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!