A menyasszonyom a testéből él és most lesz az eskövőnk?! Mi a megítélésetek egy ilyen kapcsolatról?
ma 14:41
Nézd felnőtt ember!Nem tarthatok fegyvert a fejéhez és nem pofozhatom fel ezért..Neki kell eldöntenie mikor hagy fel ezzel,azt igérte,pár héten beűl abba hagyja örökre.Eddig tűrtem,tovább nem fogok.Szavát adta,ha ezt nem tarja be akkor megérdemli a sorsát ezt aláírom.Nem vagyok papucs csak szeretem és féltem!
"tőlem nem fogatta el a segítséget"
VAgyis a "szerelmétöl" aki önzetlenül adna neki pénzt, azt nem fogadja el.
De elmegy k*rvulni, és megcsalja a "szerelmét". Ezért elfogadja a pénzt.
Lehet hogy én vagyok régimodi, de ezt nem értem.
2 éve tudsz rola hogy lassan 3 éve folyamatosan megcsal. Te se vagy férfi.
Köszönöm a választ. Így eléggé sanszos, hogy sub beállítottságú vagy, hiszen a dolog nem azért zavar mert megteszi, hanem azért, mert esetleg mások előtt is kiderülhet ez. Ez a szexuális beállítottság a magánügyed, és nem is annyira ritka a házas férfiak körében, de azzal is tisztában kell lenned, hogy nagyon kockázatos. Amint egy nő tudatára ébred annak, hogy bármit megtehet veled, ez az egész ki fog lépni a hagyományos mederéből, és nem leszel többé partner, csak báb, akivel lehet játszani és biztos pontot jelent.
A sub alapelve egyben a legnagyobb kölcsönös tisztelet is a másik iránt, amit ebben az esetben nem látok sehol. Te elfogadod az ő érzéseit és életstílusát, ő nem teszi meg ezt érted.
A minimum amit javasolok az az, hogy az esküvőt halasszátok el, és beszéld meg vele, hogy ne csinálja ezt többet. Ha törődik veled, le fog állni.
Ha pedig te nem akarsz változtatni, akkor nincs miről itt tovább fórumozni.
ma 14:52
Olvasd el a kérdés alatti szöveget.A jövőnkre nézve tettem fel a kérdést hogy nem e fog vissza köszönteni a múlt árnyéka...nem a jelen a kérdés hanem a jövő és annak a múltja..Nem a miértek a lényegek hogy miért tűrtem és hagytam,hanem az hogy a jövőben hogyan köszönt nála vissza a múlt árnyéka.Nem most,hanem mondjuk 5 vagy akár 10 év múlva.
Pár év... Pár hónap... Pár hét.... Pár nap... Pár óra...
Pár igy pár úgy... csak, hogy tovább húzza-halasza.
Nagyon szereti ezt a szót... és nagyon fontos neki a sok "PÁR" csak épp azt a "PÁR" nem fontosabb amit ti ketten alkottok!!!
Ilyen esetben vagy MOST vagy SOHA van... Vagy mi kellünk neki mint "PÁR" .... vagy válassza a "PÁR" órát.
#sonáj már nem is a kérdező a rémisztő itt, hanem akik itt nyomulnak a válaszaikkal. Komoly családapák és családanyák 2-3 gyermekkel a hátuk mögött és halálosan eszik ezt a blődséget.
Teljes mértékben átélik mi lenne ha ők qrvák lennének vagy a feleségük az lenne és halál komolyan válaszolgatnak itt neki, mit tegyen, mi a megoldás, ők mit tennének ebben a helyzetben. 10 perc alatt már a 8 oldalnyi ötlet érkezett, erről mindenkinek véleménye van mi lenne ha...
TV2 ezoizé percenként 600-ért küldi az energiát. Mondom nincs ember aki ezt megeszi. De van, telefonálnak. Ég a vonal.
Ha ezt a sztorit felnőtt emberek kajálják anélkül hogy belegondolnának mekkora hülyeség akkor tényleg nincs mit csodálkozni. Egyszerüen nem lehet mást mondani, annak van igaza aki ezt csinálja, az emberek ezt igénylik, ők akarják hogy ez igaz legyen.
"A jövőnkre nézve tettem fel a kérdést hogy nem e fog vissza köszönteni a múlt árnyéka..."
ELKÖSZÖNNI SE FOG!!! Nem hogy vissza!!!! :D :D :DDDDD
Kedves red4me!
Te is pont azt teszed amit itt mindenki más.
Csak te nem a témán lovagolsz, hanem azon, hogy kamu e vagy sem! ;) :DDD
Szal, ha nem tetszik, hogy van aki igenis jót "szórakozik" , akkor ne kövesd az eseményeket. Elspre is értettük, hogy szerinted kamu! Tedd le a ping-pong ütőt és kattints olyan kérdésre amely szerinted is valós. Ott te is kiélheted magad!!! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!