A menyasszonyom a testéből él és most lesz az eskövőnk?! Mi a megítélésetek egy ilyen kapcsolatról?
"sokszor könyörgött hogy tartsak ki mellette mert én vagyok neki az élete és rajtam kívűl senkije nincsen"
Hja!
Leszámítva azt a néhány ezer pasit, aki járt már benne itt-ott!!!!!
Amúgy milyen érzés lesmárolni azt a kis szopós száját,
amibe pár perce még mások spricceltek??!!
"Másképp is lehet sok pénzt keresni, legfeljebb annak nem megy aki lusta és buta."
Kiváncsian várom az ötleteket, hónapok óta próbálok elhelyezkedni sikertelenül, jövedelmem nincs... (Ezzel nem akarom felmenteni a prostituáltakat, de az ilyen kijelentésektől rosszul vagyok... Legalább fejtsd ki!)
Kedves 127-es!Akkor te is állj be prostinak.
Később majd te is találsz egy ilyen balakot,mint amilyen a kérdező...
Nem olvastam az összes választ, de egy megragadott.
A ti kapcsolatotokban hogyan zajlik az a helyzet, amikor beszámolsz a napodról és ő az övéről?
Te:
-Jajj, drágám ma volt egy fárasztó értekezletem, tisztára kivagyok és holnap is lesz egy.
Ő:
- IGen, meg tudlak érteni, ma hárman dugtak meg, kettőt leszo.ptam, képzelheted milyen fáradt vagyok, ma hadd ne beszélgessünk sokat....holnap is ez vár kb engem is.
Most komolyan, nem hánysz az ilyen nőtől??? Hogy vagy képes hinni neki, sose fogja abbahagyni, akkor se ha elveszed!!! Jó kis pénz az neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!