A menyasszonyom a testéből él és most lesz az eskövőnk?! Mi a megítélésetek egy ilyen kapcsolatról?
Az írásaidból úgy érzem, te inkább sajnálatból szeretnéd elvenni, és segíteni neki, nem pedig szerelemből...
Sajnos a kettő két különböző dolog!
Örökre boldogtalan leszel!!!Még akkor is, ha jó az ágyban...
Mit sajnálna rajta? Hogy szó szerint élvezi az életet és ebből jól keres? Vagy azt , hogy ezzel elvesztette női mivoltát? Tartását? Önbecsülését?
Én szembeköpném magam a tükörbe!!!
KérdezŐ!
Továbbra se bántani akarlak.. de gondoltál már arra, hogy összeszed valami fertőzést? És átadja neked?
Gondoltál már arra, ha lesz gyereketek és a fülébe jut?
Az ilyen titkok előjöhetnek egykönnyen. Nem kell ehhez filmben lenni!
Mit mondasz a kislányodnak, aki majd felnő és nőként undorodik az anyjától? És tőled, hogy ennyire nem voltál FÉRFI?
Neked egy olyan nő kéne, akit kedvelsz, meg tudna rázni és kiverni a fejedből azokat, amiket a kérdés alatt és kommentekben kifejtettél!
Ha eddig nem tudtad őt kiszedni ebből, akkor ezután se te leszel, aki miatt valaha is abba hagyja, mert ahhoz nem érdekled eléggé!
Mint leírtad, már nem a pénz miatt csinálja, mert jól össze szedte magát!
???
Tudtad, hogy egyetemista, reggel indul, este ér haza, a tanulmányok miatt nincs ideje dolgozni, de közben azt is elhitted, hogy egy hotelben dolgozik, ráadásul két műszakban?!
Vagy veled vagy a sztorival nem stimmel valami. :/
"Látom nem érted,semmi köze ennek a tv-hez vagy bármihez,nekem jól kereső állásom van,saját autóm,lakásom amiért én saját magam dolgoztam meg!!Én nem azért vagyok vele hogy nekem tv-m meg ilyen olyan sz@rjaim legyenek,én azért saját magam megdolgoztam és nem ez volt a motívációm."
Kedves Kérdező, hogy akartok közös jövőt, mindegy kivel, ha még ott tartotok, hogy a nő nem tud lemondani az önállóságról és a luxusról? ha annyira szereted, add meg neki. Meg mi az, hogy saját-saját???? elhiszem, hogy te dolgoztál meg érte, de közös jövő saját cuccokkal? mi még nem voltunk házasok, akkor is minden közös volt, pedig voltak olyan dolgok, amik saját keresetből még a kapcsolat előtt lettek beszerezve....
Köszönöm a válaszokat!Ma beszéltem vele és ultimátumot kapott.Megmondtam neki hogy 1 hónapja van maximum hogy befejezze mert elfogyott a türelmem és nem csinálom tovább és ha nem fejezi be akkor végleg megszakíttok vele minden kapcsolatot!
19:34
Azért nem tűnt fel,mert éppen nyár volt és nyáron nincs ugye iskola,azt mondta hogy pár hónapra vállalja be a munkát amíg nem kezdődik el az iskola és azt hazudta hogy a suli idő alatt a szülei támogatják,ami nem igaz mert mint utólag kiderűlt nem is beszélt már a szüleivel jó régóta.
Utolsó válaszoló én elfogadtam a válaszokat nem tudom miről beszélsz,az hogy ennyi válasz érkezett arról én nem etehetek.Sok hasznos tanács érkezett!De sokan egy dologra nwm válaszoltak ami lényeges lett volna és ami a kérdésem volt lényegében.A jelen engem nem érdekel már,engem a jövő érdekel hogy ha fel hagy vele akkor 5 év múlva pl vajon hogy fogja a múltja árnyékait viselni!Mert ha felhagy vele akkor fog valójában szembesülni vele és el kell majd magának ezzel önmagában számolnia és a lelkiismerettel.
Szerintem ha felhagy vele és téged választ, akkor nem fogja ez marcangolni.
Most is tisztába van vele, hogy mit csinál. És most sem zavarja, a szerette ( előtted ) sem.
És eszébe se volt abba hagyni.
És mit reagált erre neked?
Szerintem ha abba hagyja, akkor sem biztos, hogy jó döntés ez neked.
De nem akarok vészjósló lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!