A menyasszonyom a testéből él és most lesz az eskövőnk?! Mi a megítélésetek egy ilyen kapcsolatról?
Csak épp nem mindeki diák, és nem mindenki tud külföldre menni (nem is ajánlatos, lehet, pont "arra" kell), mert mondjuk kicsi gyereke van (sok helyre emiatt fel se veszik....)
Ja, hogy miért nem gondolkodott előre? Senki nem tudatja, hol fog tartani 1-2 év múlva...
Nem hiszem, hogy én bele tudnék vágni ilyesmibe, mert gyáva vagyok, ellenben a saját helyzetemet is nézve pl, hogy semmim nincs, és nem kellek sehova, nem ítélem el, akit rávisz a sorsa, mert nincs más kiút...
127-es voltam.
Olvasni nem tudsz, vagy értelmezni?
Valamelyikkel súlyos gondjaid vannak...
Nekem az a fura, hogy TE hogyan hagyhattad ezt?
OK, félévig nem tudtad, de utána?????
Hogy engedhetted, hogy az a nő, akit szeretsz másokkal feküdjön le, és más férfi használja a testét?
Nem bírom, amikor azt mondják, hogy ez nem "használás", mert igenis az, a lányt megfizetik azért, hogy egy férfi használhassa, megkaphassa, mint egy tárgyat, akivel kielégíti magát!
Az, hogy mindenetek megvan, ehhez képest semmi!
Ha én szeretek egy nőt, inkább éhezek, hogy neki enni adjak, csak, hogy ne kelljen ezt csinálnia.
Ha meg a lány jól érzi magát a munkájában, hát akkor NO COMMENT!
Jaaaj, most olvastam el az előzményeket!
Pfff, Kérdező, Te állati nagy balak vagy!
Imádom ezt a "szegény sorsú egyetemista" dumát.
Én is jártam egyetemre nappalin, kaptam ösztöndíjat, mellette éjszaka dolgoztam heti 3-szor, egy gyerekotthonban voltam ügyeletes.
Belátom, szerencsém volt, mert ismerős ágán jutottam ehhez, de mások is dolgoztak még, ők szalag mellett, ami nem könnyű, de eszünkbe se jutott prostiskodni.
SOHA!
Inkább kenyér és krumpli naponta, vagy, ha végképp nem megy, akkor még az egyetemet is feladnám, de a tartásomat, méltóságomat soha!
Úgy a 8.oldalig olvastam,én nem hiszem ezt el,hogy létezik ilyen.
Kérdező!A múlt nem megy sehova az már megtörtént és végig kísér egy életen át.
Ha eddig elfogadtad ezt,akkor nem mindegy mi lesz később?!
Majd abbahagyja egy darabig,aztán újrakezdi!Ennyi!Te meg eltűrőd,ha eddig tudtad ezután is menni fog!
Sok sikert!
A 2.5 év alatt elértük azt amit más ember 2 életen át sem tud.
Mit? Hogy egy ringyó a barátnőd? Hát ezt tényleg nehéz lehete elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!