Harcoljak egy Nős emberért akinek 2 gyereke van?
59:
Most látom, amit írtál, csak nagyjából olvastam át a dolgokat.
Ez valóban érdekes..
Kedves Kérdező? Hány éves vagy? És mit akarsz te az életedtől?
62: "Akinek férje van, ne a férfi akárhányszáz noismerosétol várja a huséget és a gerincességet, hanem attól aki neki huséget fogadott egyszer, ez a férfi felelossége."
Ezt nagyon jól mondtad, erről van szó!! Korábban én is próbáltam hasonlót írni, csak te jobban megfogalmaztad.
Szerény véleményem itt a ki hibás, ki nem vitában...
Ha az asszony megszül, és a gyerekkel törődik, de a férj nem szól neki, hogy ez nem jó, akkor ki a hibás? Az asszony vagy a férj? Nem a férj?
Ha a férj ezután titokban szeretőt keres, akkor ki a hibás, a férj vagy az asszony? Nem a férj?
Ha a szerető keresi a férjet, és a férj belemegy a csábításba, akkor ki a hibás? Szerintem mindkettő.
Bocsika, néma gyereknek anyja sem érti a szavát, nem feltétlenül kell a feleséget szidalmazni, hogy miért nem tartja vissza a férjét. Van, hogy ti, szülők, nem veszitek észre, hogy náthás a gyerek, csak ha SZÓL, hogy baj van. SZÓLNI KELL! Ha arra nem figyel, akkor az asszony a hibás.
Kérdező, te meg ne legyél már ennyire naív és bírj a pi**ddal, ez a pasi csak dugni akar. Megmondta azzal, hogy nem fog elválni. És milyen jogon teszed tönkre te lelkileg a párodat? Szakíts vele, hadd legyen boldog valaki más mellett, aki megbecsüli és nem csalja meg.
Huhaaa
Nem,nem vele voltam az este nem tudtam oda menni ahol ő van.Persze igazatok van.Olyan munkája van ahol fűvel-fával csalja az asszonyt ebben biztos vagyok.
Ha nem én leszek akkor lesz más,ez 100%!
Belátom persze,hogy nem szabad én is tudom ezt magamtól is,de nem tudni mis sülne ki ha meg történne az ami nem fog.Meg próbálom magam lelőni,mert muszáj!
A párom meg eléggé megkeserített engem,sőt jobban mint én őt.Köszi mindenki véleményét meg próbálom meg fogadni!
Most találtam meg a kérdésemet :D
Nem lett belőle semmi,teljesen január közepéig azt ment ami már az elején,és addig 2 csók volt közöttünk semmi más.Most ő akarna(elvileg) nagyon,de nekem nem kell sem így,sem úgy.
Örülök,hogy nem lett semmi ebből az egészből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!