Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Harcoljak egy Nős emberért...

Harcoljak egy Nős emberért akinek 2 gyereke van?

Figyelt kérdés
Hetek óta kóstolgatjuk egymást,de viszont van felesége és 2 gyereke.Ha minden rendben lenne akkor nem jöttem volna én neki a képbe.Úgy érzem,hogy ha harcolnék akkor talán talán sikerülne! Nem volt még közöttünk semmi,majd ma este:) (Nem testi közösülés) Tudom,hogy nem helyes,de egyszerűen nem bírom magamat leállítani:( Nagyon rossz így,ha bele megyek a játékba,vagy győztesen jövök ki belőle vagy sem.Az biztos,hogy valaki sérülni fog,és ha jók a megérzéseim akkor Én,avagy még sem?
2012. okt. 27. 16:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%

59:

Most látom, amit írtál, csak nagyjából olvastam át a dolgokat.

Ez valóban érdekes..

Kedves Kérdező? Hány éves vagy? És mit akarsz te az életedtől?

2012. okt. 27. 21:08
 62/68 wiWell ***** válasza:
93%
Én nem hiszem, hogy a szereto a hibás. Ha a férj félre akar lépni, akkor mindegy, hogy a kérdezovel teszi-e vagy sem, mert mindig akad olyan akivel megteheti. Akinek férje van, ne a férfi akárhányszáz noismerosétol várja a huséget és a gerincességet, hanem attól aki neki huséget fogadott egyszer, ez a férfi felelossége.
2012. okt. 27. 21:10
 63/68 anonim ***** válasza:
87%

62: "Akinek férje van, ne a férfi akárhányszáz noismerosétol várja a huséget és a gerincességet, hanem attól aki neki huséget fogadott egyszer, ez a férfi felelossége."

Ezt nagyon jól mondtad, erről van szó!! Korábban én is próbáltam hasonlót írni, csak te jobban megfogalmaztad.

2012. okt. 27. 21:13
 64/68 anonim ***** válasza:
49%
Az a férj,aki nem akarja megcsalni a feleségét, az ugysem teszi meg. Aki meg beleesik ebbe a hibába, ott mind2 hibás.Legyen az feleség vagy akár férj! Nem kell itt mindig azt keresni, hogy hol rontottuk el, hanem ott van a hiba, hogy a csaló fél nem biztos, hogy ugy szeretett engem, mint ahogyan gondoltam.
2012. okt. 27. 22:57
 65/68 anonim ***** válasza:
83%

Szerény véleményem itt a ki hibás, ki nem vitában...

Ha az asszony megszül, és a gyerekkel törődik, de a férj nem szól neki, hogy ez nem jó, akkor ki a hibás? Az asszony vagy a férj? Nem a férj?

Ha a férj ezután titokban szeretőt keres, akkor ki a hibás, a férj vagy az asszony? Nem a férj?

Ha a szerető keresi a férjet, és a férj belemegy a csábításba, akkor ki a hibás? Szerintem mindkettő.

Bocsika, néma gyereknek anyja sem érti a szavát, nem feltétlenül kell a feleséget szidalmazni, hogy miért nem tartja vissza a férjét. Van, hogy ti, szülők, nem veszitek észre, hogy náthás a gyerek, csak ha SZÓL, hogy baj van. SZÓLNI KELL! Ha arra nem figyel, akkor az asszony a hibás.

Kérdező, te meg ne legyél már ennyire naív és bírj a pi**ddal, ez a pasi csak dugni akar. Megmondta azzal, hogy nem fog elválni. És milyen jogon teszed tönkre te lelkileg a párodat? Szakíts vele, hadd legyen boldog valaki más mellett, aki megbecsüli és nem csalja meg.

2012. okt. 28. 15:15
 66/68 A kérdező kommentje:

Huhaaa

Nem,nem vele voltam az este nem tudtam oda menni ahol ő van.Persze igazatok van.Olyan munkája van ahol fűvel-fával csalja az asszonyt ebben biztos vagyok.

Ha nem én leszek akkor lesz más,ez 100%!

Belátom persze,hogy nem szabad én is tudom ezt magamtól is,de nem tudni mis sülne ki ha meg történne az ami nem fog.Meg próbálom magam lelőni,mert muszáj!

A párom meg eléggé megkeserített engem,sőt jobban mint én őt.Köszi mindenki véleményét meg próbálom meg fogadni!

2012. okt. 28. 17:55
 67/68 anonim ***** válasza:
Na ez a beszéd, anyukám. Ne csinálj magadnak bajt kérlek! Kitartást!
2012. okt. 28. 21:50
 68/68 A kérdező kommentje:

Most találtam meg a kérdésemet :D

Nem lett belőle semmi,teljesen január közepéig azt ment ami már az elején,és addig 2 csók volt közöttünk semmi más.Most ő akarna(elvileg) nagyon,de nekem nem kell sem így,sem úgy.

Örülök,hogy nem lett semmi ebből az egészből :)

2013. márc. 5. 16:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!