Harcoljak egy Nős emberért akinek 2 gyereke van?
Na még egy nő, aki azt hiszi, megváltoztatja a nős pasi érzelmeit.
Egyet kellene megtanulni, kedves nőtársaim! Ha a férfi lépni akar, lépni fog. Ha nem lép, akkor nem is akar. Komolyan mondom, hogy már fáj, amikor a nők újra és újra megeszik, hogy van a hibátlan, szegény áldozat férj, meg a házisárkány, valamint a megmentő szerető, aki miatt a kiszemelt férfi hanyatt-homlok menekül a gonosz boszorkától.
Várlak, kedves kérdező, pár hónap múlva, amikor azt a kérdést teszed fel, hogy miért nem akarja a feleségét otthagyni a férfi, pedig Te sokkal jobb, szebb, okosabb, ügyesebb vagy.
Bháhh, nem értem én a világot.
34:"Ebben tökéletesen egyet értünk, csak nem tudod felfogni, hogy lehetnek ennyire ostobák a nők"
De, tudom hogy vannak. Csak nem tetszik az a hozzáállás, hogy minden esetben a szerető a hibás aki elcsábította a szegény áldozatát. Mondom ezt úgy, hogy nem voltam szerető, mielőtt még valaki megvádolna, hogy azért védem.
A két fő bűnös a férj és a feleség (hogy melyik milyen milyen arányban, az mindenkinek az esetében más) és utána jön a szerető. Ha én lennék a megcsalt asszony, akkor első körben végiggondolnám, hogy ebből mennyi az én felelősségem és mennyi a férjemé.
Ne légy cafka, könyörgöm. Nem tudom, hány éves vagy, de én 22 évesen sosem lennék erre képes.
Tudod, 17 évesen el kellett kezdenem dolgozni, tulajdonképpen bármilyen tisztességes munkát elvállaltam irodában, eladóként, felszolgáltam. Kedves, naiv kislányként bizony sok 30-40-es pasas bepróbálkozott, volt köztük nős is. "Elviszlek magammal az üzleti utakra, kapsz tőlem szép ruhákat, a legjobb éttermekben ehetsz" -ezek voltak a sablonszövegek. És akármennyire is fiatal voltam, elkezdtem undorodni az ilyen férfiaktól. Volt köztük helyes is, nem tagadom. De mikor elkezdték ecsetelni, hogy a feleség túlságosan le van strapálva ahhoz, hogy megjelenjenek velük, vagy megöregedtek, hát..mély szánalmas éreztem. Az ilyen férfi nem férfi. Elvett egy nőt, akit még akkor szeretett, a nő szül neki gyerekeket, vezeti a háztartást és azt kapja, hogy a férje kis libáknak ecseteli, hogy milyen visszataszító lett. Na, ezért kell megválogatni, hogy milyen férfival kötjük össze az életünket.
Annyira fiatal nem lehetsz, hogy nem bírsz az ösztöneiddel. Felnőtt, értelmes ember vagy (legalábbis jó ezt hinni), aki tud uralkodni a vágyain. Ha netán lefekszel vele, mi lesz? Mert elhagyni nem fogja a családját. Jó lesz majd a tudat, hogy széttetted a lábad egy családos embernek, aki csak élvezeti cikknek tartott? Akkor már nem az lebeg majd a szemed előtt, hogy hú, milyen jót szexeltünk, hidd el.
A hetek óta tartó "kóstolgatás" semmi. Nem ő udvarol neked, mert annyira tetszel neki, hogy nem tudja visszafogni magát, nem küld neked leveleket gondolom, vagy virágot, nem beszéltek mély dolgokról. Nyilván látta, hogy itt egy csaj, aki incselkedik vele és könnyedén kapható, hát miért hagyná ki a lehetőséget. Ő ezen nem agyal úgy, mint te és nem is jutna eszébe kiírni egy kérdést.
Neki ez rutin.
Ha gond van a házassággal, váljon el tisztességesen, hogy a gyerekei ne nézzék egy szánalmas alaknak, aki az anyjukat megalázta. Te meg legyél igazi Nő és rohadtul ne alázkodj meg ennyire, mert ha van egy kis lelked, később leköpöd majd magad, amiért így viselkedtél.
A főnököm egy kifejezetten jóképű, jó modorú férfi. Mivel az asszisztense vagyok, napi szinten végignézem a kolléganők egy részének próbálkozásait.
Van egy nagyon jó fej felesége, ezáltal jó házassága. Mindenféle minimális megingás nélkül, kedvesen
leépíti a próbálkozó hölgyeket.
Szóval nehéz ott szétszedni egy házasságot, ahol a férfi nem akar menni.
Ebben a hármas kapcsolatban Te vagy az egyik legártatlanabb, bár érdekes az emberek 90 %-a téged kiáltana ki a legszemetebb embernek, holott az egyetlen félkegyelmű barom az a férfi lenne. Te nyilván szerelmet keresel, miért lenne ez elítélendő (az örömét és a bánatát is Te viseled). Arra azonban nyugodtan számíts, várhatóan veled is megtenné (gyerek mellett is akár) ugyanezt évek múlva.
Én mindig azt mondom, hogy akit lehet vinni, azt vigyék. Ha nem Te, akkor más fogja. A feleségnek már mindegy, ha ez megfordult a férje fejében, meg fog máskor, másnál is. De, hogy sérülni fogsz lelkileg az egészen biztos, mert majd jön a csiki-csuki játék, hogy hiteget, aztán csak nem hagyja el a családját... vagy ha elhagyja majd a gyerekek láthatása (akiket az anyuka várhatóan ellened próbál nevelni), nem utolsó sorban a férj anyagi függősége (gyerektartás). Hát én jól meggondolnám ezeket a plusz dolgokat is.
Látszik rajtad, hogy bugyuta kölyök vagy még. Nincs se tartásod, se jó érzés nincs benned, és igen, ebből amit leírtál egyértelműen erre lehet következtetni. Nem naiv vagy, hanem gonosz.
Az ízlésed is téged minősít, én undorodnék egy olyan családapától, aki máshova lógatná a kukacot.
És igen, mindenképpen sérülni fog valaki, de tévhit az, hogy te. Te magadnak okozod a bajt, te ebből helyreállsz, mert tisztán látszik, hogy téged nem érint meg semmilyen mélyebb lelki dolog. Végsősoron pedig két ártatlan gyerek fog szenvedni az idióta felnőttek miatt(már ha annak lehet nevezni pl. téged, vagy apucit.)
Az is felmerült bennem, hogy a kérdés egy orbitális kamu, ami megtette a hatását, mert vagy 40 embert felcs.sztél vele. Szerintem a te esetedben indokolt lehet az öngyilok, ha ennyire ostoba vagy.
19L
Én azt javaslom, hogy menj bele, mert addig nem fogod megtudni, hogy mi a szitu. DE! Az itt válaszolók sem ma jöttek le a falvédőről, tudják, hogy mit beszélnek. BIZTOS vagyok benne, hogy megégeted magad, de csak csináld, mert addig izgatni fog a dolog, amig nem teszed meg. Aztán, elmennek az évek, és ha esetleg mégis családot alapitasz, vissza fogod kapni. LEhet, hogy nem csal meg, de az élet kompenzál. Mindig egyenlit...
De ezt is majd csak ezután fogod megtudni. Ahhoz van elég erőd, hogy hetyegj vele? Ahhoz már nincs, hogy kimondd? Nézd, nem akarom ezt. Nagyon kivánlak, de nem fogom ezt tenni a családoddal. Én nem. LEhet, hogy megteszi majd más, de én nem fogom. Felejts el, majd én is elfoglak. Ja? HOgy ehhez gerinc kell? Végülis a dgáshoz is, csak ehhez függőleges, ahhoz meg vizszintes. Melyikből könnyebb felállni? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!