Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Harcoljak egy Nős emberért...

Harcoljak egy Nős emberért akinek 2 gyereke van?

Figyelt kérdés
Hetek óta kóstolgatjuk egymást,de viszont van felesége és 2 gyereke.Ha minden rendben lenne akkor nem jöttem volna én neki a képbe.Úgy érzem,hogy ha harcolnék akkor talán talán sikerülne! Nem volt még közöttünk semmi,majd ma este:) (Nem testi közösülés) Tudom,hogy nem helyes,de egyszerűen nem bírom magamat leállítani:( Nagyon rossz így,ha bele megyek a játékba,vagy győztesen jövök ki belőle vagy sem.Az biztos,hogy valaki sérülni fog,és ha jók a megérzéseim akkor Én,avagy még sem?
2012. okt. 27. 16:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg te fogsz. Ha tényleg annyira rossz lenne neki a felesége mellett, akkor már a válóper is folyamatban lenne.
2012. okt. 27. 16:51
 2/68 anonim ***** válasza:
68%

Tabu : nos foglalt ember meg nagyobb tabu : gyerekes nos ember!!

Keress magadnak ferfit ne maset szeressd el mindenki rad fog haragudni mert hiaba nem jo a hazassaga megis csak te vagy a csabitas.Csunya dolog toled nem felsz tole a karma visszavag es teged is csalni fog ha nem mennek majd kedvere a dolgok.Ha a nok nem keznenek foglalt nos pasikkal kevesebb lenne a megcsalas.

2012. okt. 27. 16:51
 3/68 A kérdező kommentje:
Tudom....
2012. okt. 27. 16:52
 4/68 A kérdező kommentje:

Ha bele mennék abba,hogy csak lefeküdjünk egymással,de biztos,hogy nekem lenne rosszabb!

Bárhogy is alakítanék,neki ott van Ő.

2012. okt. 27. 16:53
 5/68 anonim ***** válasza:
85%
Láttam már olyat, amikor az "új" segített kilépni egy férfinak ahhoz, hogy lezárja a haldokló házasságát. Ő nagyon gyorsan elvált és egy év múlva feleségül vette az újat. Szóval akad ellenpélda is. De vitathatatlanul ritka az ilyen.
2012. okt. 27. 16:55
 6/68 anonim ***** válasza:
94%
Ha neked olyan férfi kell aki a párkapcsolati probléma megoldása helyett szeretőt keres akkor küzdjél érte. De ne csodálkozz ha pofára esel.
2012. okt. 27. 16:55
 7/68 anonim ***** válasza:
66%

Miért kell széttépni egy családot? ezt sosem értettem. Egyébként ha nem veled, akkor mással fogja megcsalni a feleségét.

Mellesleg ha ott is hagyja és összejöttök, akkor megint új husira fog áhítozni, és téged is el fog hagyni. Bravó, jó kilátások ugye? :)

2012. okt. 27. 16:56
 8/68 anonim ***** válasza:
93%

Az az ember egyszer már örök hűséget esküdött a feleségének, és van két gyermekük.

Ha félrelép veled, akkor elég alja jellem, kinek kéne egy ilyen...?

De teljesen mindegy, hány millimétert koptatunk el itt a billentyűzeteken, mert vélhetően Te is pontosan olyan naiv kis liba vagy, mint a szeretők 99,999%-a, akik 2-5-10 évig is benne maradnak a viszonyban, és várjáka sohaelnemindított válóper végét, amikor majd lesz örök szerelem és boldogság együtt. Ezen válóperek ugyancsak 99,999%-a soha nem indul el.

2012. okt. 27. 16:57
 9/68 anonim ***** válasza:
92%

Ha kitart a felesége/ gyerekei mellett, akkor azért ne harcolj érte.

Ha otthagyja a feleségét/gyerekeit érted, akkor Téged is otthagyhat akármikor más valakiért. Akkor meg azért ne harcolj érte.

2012. okt. 27. 16:57
 10/68 anonim ***** válasza:
92%

Ha nincs minden rendben, akkor lépjen le az asszonytól, váljon el és éljetek boldogan. Viszont nagyon sok ilyen történet végződik azzal, hogy a szeretőnek előbb-utóbb elege lesz, hogy ő mindig csak a második, nem lehet végigmenni vele kézen fogva az utcán, nem lehet elmenni egy moziba. Sok férfi eteti azzal a szeretőjét, hogy elválna, de a gyerekek miatt nem teszi/a közös pénz/-ház-hitel miatt nem teszi/feleségnek most halt meg a kutyája-nagymamája-aranyhala és idegileg labilis, most nem lehet. Közben az asszonyt otthon bekésen dugogatja, aki esetleg nem is sejt semmit arról, hogy nekik válságban lenne a házasságuk.

Szóval ha este azt mondja, hogy be van adva a válókereset (múlt időben), X. nap múlva lesz a tárgyalás, stb, akkor menj bele nyugodtan. Ha jön a kamuszöveggel, akkor csak el akar csábítani és ha hazamegy, akkor képzeld el ahogy odabújik az asszonyhoz és szeretkezik vele.

2012. okt. 27. 16:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!