Harcoljak egy Nős emberért akinek 2 gyereke van?
9: "Ha otthagyja a feleségét/gyerekeit érted, akkor Téged is otthagyhat akármikor más valakiért"
Azért előfordulhat, hogy két ember nem illik össze. Ők másokkal még lehetnek boldogok és egymás hűséges társai.
Egyik haverom is így volt. és hát ő jött ki belőle szarul hisz elég jól megjátszotta magát a tag! :)
Vagy 1.5 évig szivatta és teljesen összetörte haverom...
De hát ti tudjátok.. :)
Ebből bármi lehet! Remélem téged nem szivatnak!!!! :)
2: "Ha a nok nem keznenek foglalt nos pasikkal kevesebb lenne a megcsalas."
Ha a nős pasik nem kergetnék a friss pipihúst, akkor kevesebb lenne a megcsalás. Amikor még ifjú leányka voltam, az első munkahelyemen állandóan kaptam az ajánlatokat a NŐS ügyfelektől és a kollégáktól, pedig egyiknek sem kínálkoztam fel. Amikor rákérdeztem, hogy és mégis mi van az asszonnyal, akkor jött a duma, hogy ja de már mi nem vagyunk úgy együtt meg csak a papír miatt vagyunk együtt, blabla.
A legjobb az a kolléga volt, aki úgy akart velem kikezdeni, hogy a felesége a mellettem lévő irodában dolgozott és jóban voltunk.
Ki fejezte már,hogy nem hagyja a feleségét és a gyerekeit,de nem tudni mire vagyok képes vele szemben,és azt sem,hogy ő mire velem.
Teljes mértékben igazatok van,de az Isten verné meg akkor sem bírok magammal:@:@ Mindig eldöntöm,hogy nem megyek le oda bulizni,ahol ő dolgozik,de még is megyek:@ de utálom magamat.
Tudom milyen hátrányai vannak egy szeretőnek,sok éve gyakorizok már:)
Van nekem is párom,de erről ne ejtsünk szót,csak annyit,hogy nem vagyok boldog és meg keseredtem mellette,de nincs hova mennem:(
Lehet ezért is fogott meg annyira,vagy nem tudom:(
Bár 20 éves elmúltam, de ha a családunkba toppannál, úgy hogy apám is szórakozott veled, az fix hogy először Őt utána téged, tennélek helyre úgy, hogy kénytelen lennél hazudni a hatóságoknak is hogy csak elestél a lépcsőn, és nem vertek "agyon"
Az ilyen embereket minden valamire való normális ember/szülő elítéli kirekeszti, a miértje pedig abban keresendő hogy mocsok dolog befurakodni egy családba ami feltehetően normálisan megy
Nem szoktam nőket bántani, de ez olyan ok lenne, amit nem kell magyarázni, azért mert elrepül 2-3 pofon
20/F
Utolsó:)
Azért azt meg nézném,hogy vernél te meg engem:D
Apád meg tuti nem kellene,mert öreg:)
Őszintén remélem hogyha neked családod lesz, férj, gyerek, stb.. jön majd egy ilyen cafka mint te és szétrobbantja a te családodat is!!!
Ne haragudj de ez a legusztustalanabb emberi "szokás" ami létezik!! Elvenni egy férjet, egy családapát a gyerekeitől!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!