Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Harcoljak egy Nős emberért...

Harcoljak egy Nős emberért akinek 2 gyereke van?

Figyelt kérdés
Hetek óta kóstolgatjuk egymást,de viszont van felesége és 2 gyereke.Ha minden rendben lenne akkor nem jöttem volna én neki a képbe.Úgy érzem,hogy ha harcolnék akkor talán talán sikerülne! Nem volt még közöttünk semmi,majd ma este:) (Nem testi közösülés) Tudom,hogy nem helyes,de egyszerűen nem bírom magamat leállítani:( Nagyon rossz így,ha bele megyek a játékba,vagy győztesen jövök ki belőle vagy sem.Az biztos,hogy valaki sérülni fog,és ha jók a megérzéseim akkor Én,avagy még sem?
2012. okt. 27. 16:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy nem te kellettél a házasságuk tönkretételéhez, de ha neked jó olyan férfival lenni, aki problémás házasságból először szerető felé hajlik más megoldások helyett, akkor ne csodálkozz, ha pár év múlva te leszel a megcsalt fél.
2012. okt. 27. 16:58
 12/68 anonim ***** válasza:
50%
Csak szex?? ennyire tartod magad? En SOHA nem mennek bele csak szexbe arra ott vannak a hivatasosak igaz azert fizetni kell a pasinak.Kapcsolat nelkul csak szex az ua mint egy szondaskaja hasad tele de nem ettel.
2012. okt. 27. 16:59
 13/68 anonim ***** válasza:
64%

9: "Ha otthagyja a feleségét/gyerekeit érted, akkor Téged is otthagyhat akármikor más valakiért"

Azért előfordulhat, hogy két ember nem illik össze. Ők másokkal még lehetnek boldogok és egymás hűséges társai.

2012. okt. 27. 17:00
 14/68 anonim ***** válasza:
47%
# 13: Egyetértek. Az általam leírt esetben is az volt, hogy a férfi sokkal jobban passzolt az új szerelméhez (kívülállóként nézve is), vele boldog házasságban él már 7 éve...
2012. okt. 27. 17:02
 15/68 anonim ***** válasza:

Egyik haverom is így volt. és hát ő jött ki belőle szarul hisz elég jól megjátszotta magát a tag! :)

Vagy 1.5 évig szivatta és teljesen összetörte haverom...

De hát ti tudjátok.. :)

Ebből bármi lehet! Remélem téged nem szivatnak!!!! :)

2012. okt. 27. 17:03
 16/68 anonim ***** válasza:
98%

2: "Ha a nok nem keznenek foglalt nos pasikkal kevesebb lenne a megcsalas."

Ha a nős pasik nem kergetnék a friss pipihúst, akkor kevesebb lenne a megcsalás. Amikor még ifjú leányka voltam, az első munkahelyemen állandóan kaptam az ajánlatokat a NŐS ügyfelektől és a kollégáktól, pedig egyiknek sem kínálkoztam fel. Amikor rákérdeztem, hogy és mégis mi van az asszonnyal, akkor jött a duma, hogy ja de már mi nem vagyunk úgy együtt meg csak a papír miatt vagyunk együtt, blabla.

A legjobb az a kolléga volt, aki úgy akart velem kikezdeni, hogy a felesége a mellettem lévő irodában dolgozott és jóban voltunk.

2012. okt. 27. 17:04
 17/68 A kérdező kommentje:

Ki fejezte már,hogy nem hagyja a feleségét és a gyerekeit,de nem tudni mire vagyok képes vele szemben,és azt sem,hogy ő mire velem.

Teljes mértékben igazatok van,de az Isten verné meg akkor sem bírok magammal:@:@ Mindig eldöntöm,hogy nem megyek le oda bulizni,ahol ő dolgozik,de még is megyek:@ de utálom magamat.

Tudom milyen hátrányai vannak egy szeretőnek,sok éve gyakorizok már:)

Van nekem is párom,de erről ne ejtsünk szót,csak annyit,hogy nem vagyok boldog és meg keseredtem mellette,de nincs hova mennem:(

Lehet ezért is fogott meg annyira,vagy nem tudom:(

2012. okt. 27. 17:04
 18/68 anonim ***** válasza:
62%

Bár 20 éves elmúltam, de ha a családunkba toppannál, úgy hogy apám is szórakozott veled, az fix hogy először Őt utána téged, tennélek helyre úgy, hogy kénytelen lennél hazudni a hatóságoknak is hogy csak elestél a lépcsőn, és nem vertek "agyon"

Az ilyen embereket minden valamire való normális ember/szülő elítéli kirekeszti, a miértje pedig abban keresendő hogy mocsok dolog befurakodni egy családba ami feltehetően normálisan megy

Nem szoktam nőket bántani, de ez olyan ok lenne, amit nem kell magyarázni, azért mert elrepül 2-3 pofon

20/F

2012. okt. 27. 17:05
 19/68 A kérdező kommentje:

Utolsó:)

Azért azt meg nézném,hogy vernél te meg engem:D

Apád meg tuti nem kellene,mert öreg:)

2012. okt. 27. 17:07
 20/68 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén remélem hogyha neked családod lesz, férj, gyerek, stb.. jön majd egy ilyen cafka mint te és szétrobbantja a te családodat is!!!

Ne haragudj de ez a legusztustalanabb emberi "szokás" ami létezik!! Elvenni egy férjet, egy családapát a gyerekeitől!!

2012. okt. 27. 17:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!