Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Harcoljak egy Nős emberért...

Harcoljak egy Nős emberért akinek 2 gyereke van?

Figyelt kérdés
Hetek óta kóstolgatjuk egymást,de viszont van felesége és 2 gyereke.Ha minden rendben lenne akkor nem jöttem volna én neki a képbe.Úgy érzem,hogy ha harcolnék akkor talán talán sikerülne! Nem volt még közöttünk semmi,majd ma este:) (Nem testi közösülés) Tudom,hogy nem helyes,de egyszerűen nem bírom magamat leállítani:( Nagyon rossz így,ha bele megyek a játékba,vagy győztesen jövök ki belőle vagy sem.Az biztos,hogy valaki sérülni fog,és ha jók a megérzéseim akkor Én,avagy még sem?
2012. okt. 27. 16:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
86%

Olyan hülye sok nő, hogy azt reméli, hogy majd válik a férfi.

Láttál már te férfi szeretőt? Aki férjes asszonnyal van, és azt reméli, hogy majd egyszer válik? Nem. Le is köpné az olyan nőt. Ők ezt nem teszik meg a nőkért. Csak ők várják el tőlünk.

Ha te is használati eszköz akarsz lenni, meg pótlék, akkor tessék csak.

De készülj fel arra, hogy csak pótlék leszel.

Ha a 20as éveiben vagy, és lefoglal, hogy akarsz családot? Mire felocsúdsz, lehet, hogy már 28 leszel, és megbélyegeznek, hogy vénlány vagy. Kivéve, ha galibát csinálsz, mert akkor azonnal repülsz. Te csak egy k.rva vagy a szemében, mindegy hogy mit mond.

Hogy akarsz családot? Gyereket? Nem szeretnél anya lenni?

Mert ha igen, akkor most dobd, még nem késő.

Ő röhög a markában, hogy talált egy balekot, te meg mosolyogva mindent megteszel érte.

2012. okt. 27. 17:08
 22/68 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha kijelentette, hogy nem hagyná el a családját, akkor 3-4 hónapot jósolok ennek a "kapcsolatnak" és a vége nagyon nagy nyűglődés lesz.
2012. okt. 27. 17:10
 23/68 anonim ***** válasza:
88%

20: " Elvenni egy férjet, egy családapát a gyerekeitől!!"

Én sem vagyok a szerető pártján, de csak úgy "elvenni" egy apát nem lehet a gyerekeitől. Aki nem akarja, azt nem lehet hat lóval sem elvontatni a családjától. Én írtam azt az előbb, hogy hány nős pasi próbált kikezdeni velem. Nem mindig a szerető a hibás, sokszor csak be van etetve egy süket dumával a haldokló házasságról, és szinte mindig ő húzza a rövidebbet.

2012. okt. 27. 17:10
 24/68 anonim ***** válasza:
19%

En megis ugy erzem csak mi nok vagyunk a hibasak Ha egy ferfi beprobalkozik aki nos akkor hatarozott NEM a valasz ha egy no sem nyitja szet a labat nos hapsinak akkor tenyleg kevesebb a valas megcsalas.

De sajnos sok no kisertest nem keruli hanem tart labakkal varja nem erdekli nos foglalt bi stb orul neki hogy valakinek kell Szomoru ez sokat mond a mai nok onbecsuleserol. A nagymamam hangossan kirohogott volna egy nos hapsit ha az beprobalkozik kuldte volna melegebb eghajlatra es meg a felesegenek is szolt volna figyeljen az urara.De hat ki mennyire becsuli magat...

2012. okt. 27. 17:15
 25/68 anonim ***** válasza:
78%
Kedves 23-as válaszoló. Teljesen egyetértünk abban, hogy aki nem akar félrelépni az nem fog félrelépni.Tehát elsősorban a félrelépő a hibás és csak utána jön a szerető vagy a házastárs. De akinek van egy kis gerince nem áll be a szeretők sorába. Végül is, megtalálja a zsák a foltját. Csak aztán ők sírnak a leghangosabban.
2012. okt. 27. 17:16
 26/68 anonim ***** válasza:
67%
Fú, ez a kérdés most nagyon felidegesített, de ilyen még sose volt itt GYIK-en.. Ne is haragudj, de Te kinek képzeled magad?? Tönkretennél egy családot??? Ahol gyerekek vannak?? Tudod Te mekkora lelkisérülés ez egy gyereknek? Hát én IGEN! Az én életemben is van egy ilyen... hát itthoni nyelvjárásban kur*a... Hidd el nekem, tönkreteszed a gyerekek életét és a másik nő életét is. El se tudom mondani mekkora sebesülést szerzett ez nekem lelkileg és anyunak meg főként! El tudnád viselni életed végéig, hogy Te vagy az a nő, aki miatt tönkrement egy család, ahol a gyerekek megutálják a férfit, mert megcsalta az anyjukat? Csak mondom, hogy nálunk az a helyzet, hogy igen apa elment azzal a nővel és most vele él, de csak és kizárólag azért, mert mi a gyerekei kiutáltuk és kellett találnia magának valakit, aki még elfogadja valamilyen szinten. Viszont többször bevallotta, hogy öngyilkos gondolatai támadtak és, hogy depressziós. Ezt akarod annak a pasinak is? Mert ha igen GRATULÁLOK... Ne tedd ezt sok más ember van még akiknek nincs
2012. okt. 27. 17:17
 27/68 anonim ***** válasza:
49%

"En megis ugy erzem csak mi nok vagyunk a hibasak"

Ha egy férfi nem is fog bármilyen nő is akaszkodik rá. Elég ostoba az a nő aki a szeretőt hibáztatja.

2012. okt. 27. 17:18
 28/68 anonim ***** válasza:
47%

20as vagyok.

Nem is tudod mekkora mértékben számít egy szerető a család szétrombolásában! Lehet hogy igazat mond ez a férfi és valóban szar a házassága (amit egyébként kétlek) és rendbe tudnák hozni, de ha belép egy a kérdezőhöz hasonló ribi, akkor egyre jobban belemélyül az új kapcsolatába és esélye se lesz rendbe tenni arégit!

2012. okt. 27. 17:20
 29/68 anonim ***** válasza:
90%

24: Persze, én is elküldtem azokat a pasikat (egyet ki is röhögtem), mert ezekről tudtam, hogy kamu.

De én pl. éltem úgy a volt férjemmel, hogy megbeszéltük, hogy válunk, egyikünk sem akart békülni, külön szobában aludtunk, csak még nem tudott elköltözni egy ideig. És bizony akkor már nyugodtan mehetett amerre akart, ismerkedhetett is, nem érdekelt. Ebben az esetben az ő szövege ugyanaz lehetett, mint egy félrekufircra vágyónak: papíron nős vagyok, de már nem vagyok együtt az asszonnyal.

Szóval nem mindegyik hazugság, csak nem árt észnél lenni és előtte lecsekkolni az illetőt hogy mi az igazság.

2012. okt. 27. 17:22
 30/68 anonim ***** válasza:
74%
Legutolsó megnyilvánulásaidból kiderült, milyen idióta ribi vagy, kérdező. :) Megmondta neked, hogy nem fogja érted elhagyni a családját, de a szukájának jó lennél és te beéred ezzel. Hát ennél nagyobb örömöd se legyen.
2012. okt. 27. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!