Harcoljak egy Nős emberért akinek 2 gyereke van?
46:
Nem a legszemetebb, hanem a legbutább - a férfi kimondja, hogy nem fogja elhagyni a feleségét, de a kérdező harcolni akar. (WTF???) Azzal pedig, hogy ártatlan, nem teljesen értek egyet, ugyanis a szerető szerep előre tisztázott. Arról nem is beszélve, amikor az ártatlan szerető pár hónap múlva bosszút esküdik azért, mert abban a szerepben maradt, ami előre tisztázott volt.
Nem olvastam végig, csak konkrétan a kérdést: voltam szerető. Szégyen gyalázat.
De még hittem a mesékben(nincs szex az asszonnyal, csak a gyerek miatt vagyunk együtt, de ha betölti az X kort elválunk) Vártam, vártam, végül az asszonyka terhes lett...
Ez pár éve volt. Vicces módon, találkoztam a második feleséggel. Ő is szerető státuszban volt, majd terhes lett és feleséggé lépett elő.
Totál véletlenül derült ki, az új asszonykával már nagyon jóban lettünk.
Mondta hogy úgy érzi, őt is csalja a férje. Kérte, hogy segítsek neki kideríteni.
Ráírtam a férjre facebookon, kedden, meg is beszéltünk egy randit hétvégére. Asszonyka bejelentette hogy este egy barátnőjéhez átmegy, a pasi rá öt percre írta, hogy nálam alszik. Ha szeretném. A neje várta nálam...
Tanulság szeretőből gyakran lesz megcsalt feleség!
Nők...
El nem bírod képzelni, hogy te csak arra kellesz? Túl nagy az egód. Kell neki egy kis pipihusi, de visszamegy az asszonyhoz: közös ház, autó, gyerek, hitel...
Csak gondolj bele, hogyan éreznéd magad a nő helyébe.
Egy idős házaspárt kérdeztek, hogy mi a titka, hogy 65 éve házasok, A válasz, abban az időben mikor mi születtünk nem kidobtuk a törött dolgokat, hanem megragasztottuk.
Tudod a házasságba lehetnek hullámvölgyek, veszekedések - történnek dolgok, emberek változnak -, de ez nem azt jelenti, hogy vége kell, hogy legyen.
"bele megyek a játékba"- ahol emberek érzésével játszol, az nem játék szerintem.
Szerintem egy férfi részéről az lenne a korrekt, hogy oké megromlott a házasságom, nincs kiút. Elválok vagy beadom a válópert vagy legalábbis különköltözöm. S utána jöhet a szerelem, szex.
De nem, annyira nem nagy legények, majd akkor dobom az asszonyt, ha a kiscsaj összejön. Szánalmas. Így is kell a pasi?
Arról nem beszélve, ha a feleségével megteszi, legyél nyugodt, hogy veled is.
S tudod, amit adsz, azt kapsz. Ebben is biztos lehetsz.
Úgy látom, hogy mindenki elsíklott a kérdező egyik kijelentésénél.
Idézem:
"Van nekem is párom,de erről ne ejtsünk szót,csak annyit,hogy nem vagyok boldog és meg keseredtem mellette,de nincs hova mennem"
A kérdező teljesen gátlástalanul sportot űz a ribanckodásból!!!
Én sem értem miért szidjátok a kérdezőt.
Ha belegondolunk, a családi élet már ott tönkre ment, amikor a férfi egyáltalán más nők után kezdett el lépegetni.
Persze most mondhatjátok, hogy a házasság helyrehozható lenne, ha nem lennének ilyen nők, de az erős túlzás, hogy a harmadik személy teszi tönkre a családot és a gyerekeket!
Nem kellene ennyire beszűkült szempontok alapján lehordani mindennek a harmadik személyt. És ezt mind úgy mondom, hogy nő vagyok, feleség és sosem voltam szerető.
Ha a férjemnek lenne mellettem valakije, természetesen borzalmasan mérges lennék a nőre is, de az lenne az első gondolatom, hol rontottuk el????
És miért nem vettük észre a jeleket??
Azt is cáfolnám, hogy nem létezik harmadik személyben férfi, aki elhiszi, hogy a feleség, majd ott hagyja a férjét.
Ezek a dolgok nagyon összetettek, általánosítgatni teljesen felesleges. Írta egy válaszoló, hogy a férje nem hazudott pl., mert külön szobában éltek, csak nem volt lehetőség szétköltözésre.
Én is ismerek több ilyen volt házastársat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!