Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem a párom nem szerelme...

Úgy érzem a párom nem szerelmes belém, és nagyon sok titka is van úgy sejtem! Mit csináljak? Meneküljek vagy harcoljak?

Figyelt kérdés
Minden nőt jobban tisztel, minden nővel kedves illedelmes velem viszont nem olyan mértékben, pedig én úgy érzem inkább kéne a párját tisztelni és becsülni mint másokat. Nagyon sokszor rájöttem, hogy elhallgatott dolgokat pl. még az elején (már együtt éltünk) többször is titkoban beszélt a volt párjával. Van egy nővére aki állandóan irányítja és vele úgy viselkedik, mintha szerelmes lenne belé. Nekem soha nem lehet igazam a testvérével szemben. Ha beszélek hozzá sokszor nem is figyel, könyörögnöm kell, hogy jöjjön el velem valahova. Ha meg szakítani akarok nem enged. Szeretem és ő is állítja, hogy nem szeretett így még senkit, de nagyon durva beszólásai vannak,egy szer pl. azt mondta én neki egy 10-es listán 7,8-as vagyok. Én úgy gondolom azért vagyok valakivel mert ő nekem a legjobb. Túl lihegem???
2009. máj. 20. 11:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben inkább azt kérdezném magamtól, hogy lehet, hogy még mindíg együtt vagyok vele?????!!!!!! Amiket leírtál, azok elég durvák. Mikor az elejét olvastam és azt mondtad, hogy más nőkkel udvarias, stb de veled meg nem én már akkor mondtam hogy szakítanod kell
2009. máj. 20. 11:05
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

31 éves vagyok!

Régen engem is meglehet alàzni, ma màr nem türôm, s nem is értem miért türtem el valaha is, 7 éves kapcsi volt!

A mostani eszemmel simàn lelépnék, nem ö az egyetlen férfi a vilàgon, és igen is minden ember megérdemli a boldogsàgot! Ha nem vagy vele boldog, lépj!

Sokszor lehet szerelmes az ember, s igen fàj a szakitàs, de ha ott fog àllni elötted az igazi, mindezt elfelejted, s meg ismered az igazi boldogsàgot!

2009. máj. 20. 11:08
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem szakitasz, akkor szenvedj csak, ha valtoztatni akarsz, egyertelmuen lepj le!
2009. máj. 20. 11:11
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem liheged túl. Ha ez mind így igaz, ahogy leírtad, akkor ne harcolj, de ne is menekülj, hanem emelt fővel távozz!! Szedd össze a maradék önbecsülésedet és büszkeséged. Ha te 7,8 -s vagy akkor tehet neked egy szívességet, és dugja a nővérét, az biztosan tízes az ő számára. Ekkora egy tahót, már bocs.
2009. máj. 20. 11:12
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

És attól nem fél a párod, hogy egyszer te is készítesz egy ilyen 10 pontos listát?

Ha így viselkedik, akkor a te nagy szerelmed sem éli túl ezt, és ő a listán jó ha 3 pontot fog érni.

Mérlegelj. Ha mással tud kedves, illedelmes lenni, akkor veled miért nem? Jó, szereti a testvérét, dícséretes dolog, így is kell, node veled él együtt.

Miért titkolózik? Az, hogy egy volt kedves feltűnik a színen, előfordul mással is. Én is összefutottam a régi nagy szerelmemmel, beszéltünk 10-15 percet. Hazamentem és azzal kezdtem, hogy mondtam a férjemnek. Azt sem tagadtam el, hogy örülök, hogy láttam és jól van. De tudnia kell, nem csak azért, mert másoktól megtudhatja, hanem azért is mert így tisztességes.

Most adhatjuk itt neked azt a tanácsot, hogy hagyd a csudába ezt a férfit, úgysem fogod, mert szereted.

De ha pár év így múlik el, ilyen "szeretetben-egyetértésben", akkor tuti a végére gyűlölni fogod.

2009. máj. 20. 11:16
 6/23 A kérdező kommentje:
Hát ezek most nagyon erősítő dolgok voltak! Igazatok van érek én is annyit mint bárki más! Nem akarom, hogy megalázzanak, egyszerűen csak szeretnék boldog lenni. Csak mindig elgyengülök amikor könyörög, vagy azt mondja, hogy szeret.Már arra is gondoltam pszichológushoz megyek hátha kicsit helyre tudná rakni az önbecsülésem!?
2009. máj. 20. 11:17
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem ezt az érzést!Megaláz, aztán meg könyörög, hogy bocsáss meg, mert ő szeret!DE csak addig ilyen, amíg meg nem bocsátasz neki!Aztán mikor látja, hogy neki mindent szabad, akkor újból megteszi!És megint jön a bocsánatkérés, + hogy nem lesz több ilyen!De soha nem gondolja komolyan!Tudja úgyis, hogy mindig megbocsátasz neki, mert szereted!Ne legyen így!Hagyd ott minél hamarabb!Ha elgyengülsz, gondolj arra, hogyan viselkedett veled, miért jutottál arra a döntésre, hogy elhagyod!
2009. máj. 20. 11:27
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ütött szöget a fejemben, hogy "senkit nem szeretett úgy még, mint téged". Ez nem azt jelenti, hogy téged nagyon szeret, csak eddig még te vagy a leg (7,8...). Az eddigiek ezek szerint nem érték el ezt a szintet sem nála.

Ha mindig ezzel a mondattal jön, akkor gondolkozz el azon, hogy mit is jelent pontosan - mert szépen hangzik, de nagyon jól fedheti az igazságot, és még csak hazudnia sem kell neki.

2009. máj. 20. 11:32
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a párod? Nagyon gyerekes lehet. Kiakasztó pl. az a 10-es skála is. Mi az, hogy nem hagy szakítani? Állj a sarkadra és derítsd ki, hogy nem csak megszokásból van-e veled. Ha igen, akkor lépj.
2009. máj. 20. 11:33
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

11.08as vagyok, ismét! :)

Ha nincs önbeszülésed az miatta van, nem benned a hiba, nekem ahogy szétmentünk, rengeteg baràtom lett /mivel addig nem lehett, mig vele voltam/, s mondhatom nyugodt szivvel, hogy a férfiaktol pedig csak jo vissza jelzéseket kaptam, igaz szenvedtem még vagy fél évig, egy évig baràtom se volt/mert "nagyon" szerettem! De rà kellett jönnöm, hogy nem bennem volt a hiba, hanem benne, s egyre nagyobb lett az önbecsülésem is!Aztàn persze ujra akarta kezdeni, mikor làtta hogy nélküle is jol megvagyok, na persze, ugy elhajtottam, azota se beszél velem! :D

2009. máj. 20. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!