Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel teszek jót a babámnak?...

Mivel teszek jót a babámnak? Meneküljek egy életen át, vagy menjek vissza és alkalmazkodjam?

Figyelt kérdés
Tegnapi kérdésben leírtam a sztorit.13 hetes terhesen jöttem el.A férjem most fenyegetőzik, hogy minden követ megmozgat, hogy elvegye tőlem a gyereket és ne legyen semmilyen kapcsolatom vele a későbbiekben-pénz nem számít, képes rá, hogy akár sztárügyvéddel jöjjön a árgyalásra. Vagy választhatom azt is, hogy visszaköltözöm hozzá, ahol a helyem volna-szerinte. Az ő szavaival élve teljesen új alapokra helyeznénk az életünket, és ő is megváltozna. Elhigyjem???
2010. máj. 19. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nehogy elhidd. a gyereknek az anyja mellett van a helye. a bíróság alapvetően mindig az anyának ítéli a gyereket, hacsak az anya nem drogos, alkoholista, hivatásos prosti vagy súlyos mentális beteg. mivel ezek közül feltehetőleg egyik sem vagy, azért a gyerek nálad marad, apuka meg a feje tetejére is állhat a sztárügyvédjével együtt.
2010. máj. 19. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ismét meg fog ütni:( az emberi természet ekkorát nem változik. szerezz ügyvédet te is és az ügyvédek jelenlétében próbáljatok meg méltányosan megegyezni a láthatást illetően. ne tiltsd a gyerekétől. de ne is engedd a szükségesnél közelebb magadhoz. én így gondolom.
2010. máj. 19. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne!!! Ne bolondozz. Az előző kérdésednél nem elmondta mindenki, amit gondol?? Keress segítséget, kezdj új életet, ne tántorodj meg! Sok-sok újságcikk és tanulmány készült a bántalmazott nők pszichológiájáról. SOHA nem fog megváltozni a férjed!! Ez csak jól hangzik. Meg fog verni, korlátozni fog a szabadságodban, újra és újra. Terhesen is meg fog verni, és könnyen lehet, hogy később a gyerekedet is meg fogja verni, akár pár hetes korában is. Így akarsz élni?? És ha sztárügyvédekkel jön? Ki nem szarja le! Többször is bűncselekményt követett el, és a gyerekeket az esetek 99%-ban az anyának ítélik. Ne is gondolj arra, hogy visszamész hozzá. Komolyan mondom.
2010. máj. 19. 12:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Ígyis-úgyis tiszta ideggörcs vagyok. Valóban jobb lett volna, hanem most jön ez a pici. (Isten bocsássa meg!)
2010. máj. 19. 12:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ideges légy, minthogy megint megverjenek. A szüleiddel biztonságban vagy. Ne félj.
2010. máj. 19. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
A másik kérdésednél azt írtad végig sem hallgatod és leteszed a telefont,ha hív.Pár napja még a gyerek létezését is el akartad titkolni.Most,akkor mégis mi a fenén gondolkozol még?57 válaszoló pátyolgatja a lelked a másik kérdésnél.Megnyugtattak,hogy nem vehetik el a gyereked,akkor mit szeretnél még hallani?
2010. máj. 19. 12:58
 7/10 A kérdező kommentje:
ok.igazad van, semmit.
2010. máj. 19. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha szeretnéd, én leírom neked 90-szer is, hogy ne menj vissza hozzá - vizsgaidőszak van, ráérek.

Néha szoktunk a párommal közösen gyakori kérdéseket nézegetni, ha épp itthon vagyunk, és amikor a-férfiak-verik-a-nőket típusú kérdésekhez érkezünk, ő talán még jobban fel van háborodva, mint én. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem normális dolog, ha valaki fájdalomban és erőszakban él. És sosem fog megváltozni, bármit is mondjon. Ezek csak szavak. Ha végre elhagytad, ne menj vissza hozzá. Még rosszabb lesz.

2010. máj. 19. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Maradj ott, ahol vagy, a férjed meg bizonyíthat messziről. Ne költözz vissza!!!!!!!
2010. máj. 19. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne menj vissza. Hadd pereljen, még mindig jobb, mintha megadnád magad.
2010. máj. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!