Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen kapcsolatban maradjak, vagy meneküljek?
A barátommal nem régóta járunk. Nem vagyok még szerelmes belé, de nagyon jól érzem magam vele, és úgy érzem, h sok a közös bennünk, jó páros lehetünk. Figyelmes velem, meghallgat, és sokat nevetünk. Ennek ellenére úgy érzem, h nem ő a nagy ő, és bizonyos okok miatt(pár hónap múlva külföldre költözik,meg más értékeket vallunk) nem lesz örök életű ez a kapcsolat. Mit tegyek? Élvezzem, h vele lehetek, csináljunk sok programot, és lesz ami lesz, vagy zárjam le, mielőtt belé szeretnék, mert csak összetöröm a szívem?
Köszönöm h leírjátok a gondolataitokat
19L
Addig? Ha barátként együtt vagytok, annak sincs semmi értelme, mert:
1. Egymásba szerettek - elválás - összetört szív
2. Elmélyül a kapcsolatotok, jó baráttá váltok - elválás - összetörik a lelketek
Ha jártok, akkor amúgy sem hiszem, hogy túl távol tudnátok egymást tartani magatoktól.. Most őszintén, éppen pár hónap után a legerősebb a kötődés a szerelmesek között, hiányzik nektek a szenvedés?
Mennyire biztos, hogy pár hónap múlva külföldre költözik?
Amikor párommal megismerkedtem már a kezében volt a repjegy Amcsiba... és lemondta. Vesztett is rajta egy keveset...
Szóval szerintem próbáljátok meg, aztán ha véget kell érnie, akkor véget fog, de nem hiszem hogy a költözés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!