Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meneküljek el itthonról?

Meneküljek el itthonról?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, 4 hét után jöttem haza. A bejárati ajtó betörött ablaküvege fogadott. Az ajtó előtt egy tányér darabjai. Anyu volt itthon csak, de nem tudtam kérdezni vagy mondani semmit. Úgy tettem inkább, mintha fel sem tűnt volna. Láttam, hogy az ágyneműik külön, szóval nem alszanak együtt. Én nem akarok végignézni egy ilyen balhét semmiképpen. Mi a fenét tegyek? Utazzak vissza, amint lehet?
2010. márc. 19. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgess velük. A gyerekük vagy és lehet jól esne nekik ha kibeszélhetnék magukat.

Felneveltek! Mi lett volna, ha amikor úgy érzik, hogy valami sok, elfáradtak, akkor "elmenekülnek"?

Légy egy kicsit együttérzőbb, lehet van még visszaút.

Kitartást neked is!

2010. márc. 19. 15:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess el anyukáddal. Ha akarja segíts neki, de mindenképpen érezze, hogy mellette állsz.
2010. márc. 19. 15:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Kihagytam valamit, nem tudom van-e jelentősége: biztos vagyok benne, hogy anyu csinálta. Ő szokott törni-zúzni, ha rájön a hoppáré. Nem egyszer volt már ilyen, de hogy ajtót törjenek...
2010. márc. 19. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez olyan rossz :( Én sem tudok mit kezdeni azzal, ha a szüleim veszekednek. Úgyhogy megértelek. Mondjuk, én már nem élek otthon, de ha haza megyek, egyből érezni, hogy valami nem stimmel.

Ami nálunk "bevált": Anyuval beszélgetni kell, neki nagyobb támogatásra van szüksége, kell hogy kibeszélhesse, kisírja magát. Apu meg félre vonul, őt inkább békén kell hagyni, mert ha hozzá szólunk, csak további veszekedés kerekedik belőle. De Te tudod, Te ismered a szüleid, milyen a természetük, mi kell nekik. Az szerintem nem túl jó, ha csak homokba dugod a fejed, mintha mi sem történt volna. Már Te is felnőtt vagy, ráadásul a gyerekük.

2010. márc. 19. 15:26
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
MENEKÜLJ ! AMILYEN gyorsan csak TUDSZ !!!
2010. márc. 19. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

A saját szüleiddel nem akarsz beszélni a problémáikról?

Ha elmenekülsz az olyan mintha homokba dugnád a fejed.

2010. márc. 19. 15:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Nincs miről beszélnem, mert tudom az okot. Ugyanaz már lassan 2 éve. És erről nincs mit beszélni, ezerszer kértem anyut szépen, csúnyán, nem foglalkozik vele, és még ő dobálózik, csapkod, verekszik... Nem én vagyok az, aki ezt megoldhatja, a kérdés ezért az volt, hogy maradnátok-e ilyen körülmények közt.
2010. márc. 19. 15:48
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem maradnék (nem maradtam).
2010. márc. 19. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Anyukádnak segítségre ( orvosra) van szüksége! A legkönnyebb megoldás,nem törődni vele és menekülni a problémák elől.Azért a tanumányi költségeidre a pénzt elfogadod tőlük? 24 évesen azért kellene valamit tenni is a szüleidért !
2010. márc. 19. 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló, azért a szülő sem tehet meg bármit a gyermekével, nem teheti ki annak, hogy örökké feszültségben éljen, és rettegjen, hogy mire megy haza. Itt nem arról van szó, hogy beteg az anyuka vagy az apuka és gondozni kell, hanem arról, hogy folyton ölik egymást.
2010. márc. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!