El akarok költözni itthonról, mit tegyek?
Értem én, de itthon akkora a feszültség, hogy teljesen szét vagyok menve. És mondom, nem találok errefelé munkát, vagyis inkább nem kellek sehova.
Más volt így, és hogy csinálta? Nekem nincsenek olyan ismerőseim akikkel összeköltözhetnék.
én úgyanígy vagyok, hónapok óta keresem a munkákat, állásinterjúról interjúra járok... :s és sehol nem kellek (pedig bp-en vagyok).
Vannak olyan vidéki munkák (pl zalaegerszegen) hogy ingyen szállást biztosít neked a munkáltató. Probálj ilyeneket keresni, mert pénz nélkül nem lehet sehova menni :s albérletet mindenhónapban fizetni kell, mert kiteszneek ha csúszol... tehát pénz és munkanélkül ne vágj bele, csak ha biztosítanak neked szállást ahova mész dolgozni.
Mindenképpen munkahelyre és önálló keresetre van szükséged a költözéshez. És bár nem akarlak lelombozni, de még akkor sem költözhetsz rögtön, ha találsz egy munkahelyet, mert az albérletek többségébe kauciót kérnek. Esetleg kereshetsz olyanokat is, ahol már lakik valaki és lakótársat keres.
Ha van valami jó végzettséged, akkor több esélyed van egy versenyképes jövedelmet adó munkahely találására.
Ja, és igen, keress Pesten munkát, ott nagyobb esélyed lesz, mint vidéken.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Sajnos nagyon jól tudom, hogy mennyire nincs lehetőség vidéken munkát vállalni, én is ingázó vagyok.
A leírtnál sokkal szélesebb körben kell gondolkodnod munkahely terén, ha tényleg gyorsan akarsz költözni.
Nem igazán vagyok jártas grafikusi berkekben, de szerintem abban a körben nehéz protekció nélkül elhelyezkedni úgy, hogy aból még jó fizetésed is legyen.
Azt javaslom, hogy menj fel az internetre és küldd el minden helyre az önéletrajzodat, amit úgy ítélsz meg, hogy tudnád csinálni egy darabig(nem kell egyből arra gondolni, hogy onnan mész nyugdíjba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!