Hogy van ez? Sokan mondták hogy ha betöltöm a 16-ot akkor el dönthetem h hol akarok lakni vagy ilyesmi. Mert el akarok költözni itthonról és van hova mennem de azt mondták még várjuk meg a 16-ot és ugy már simán mehetek. Hogy van ez?
én pl költöztem. de csak nagyon nyomós indokkal menj!!! ha nem vernek és terrorizálnak,van mit enned és van ruhád,nem dolgoztatnak napi 12-be akkor ne menj! akkor ki lehet bírni amíg munkád van,csak azért mert nem maradhatsz ki teszem azt hajnalig vagy nincs sok zsebpénz nem érdemes menni!(én előbbiek miatt jöttem el páromhoz)
17L
Inkább arra lenne eszed, hogy elszégyelld magad a hülyeségért, bocsánatot kérsz a szüleidtől, nem még neked áll feljebb...Elköltözni mert büntetést kapsz?
Enyhítenének a büntetésen, de ne haragudj ilyen hozzáállással nem érdemled meg.
Ja, és 18 alatt bármikor hazavihetnek a szüleid.
Tudod, ehhez idő kell. Gondolom olyat hülyeséget csináltál, amivel elveszítetted a bizalmukat. Ehhez nem elég egy bocsánat. Szerinted kib*szásból nem engednek meg bizonyos dolgokat? Az eszedbe sem jut, hogy feltételezik, hogy ha ennyire felelőtlen vagy, akkor valami baj ér? Milyen érzés lenne ha a nagy szerelmed csinálna hülyeséget? Nem aggódnál érte? Mennyi idő után hinnéd el neki, hogy megbízhatsz benne újra...
Nem rosszat akarnak neked a szüleid és teljesen jogos a lépésük. Csodálkozol???
Viselkedj rendesen, nyerd vissza a bizalmukat, ne lázadj és kész. Ez a megoldás a problémádra, nem pedig elköltözni..., de mint mondtam, bármikor hazahozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!