Hogy van ez? Sokan mondták hogy ha betöltöm a 16-ot akkor el dönthetem h hol akarok lakni vagy ilyesmi. Mert el akarok költözni itthonról és van hova mennem de azt mondták még várjuk meg a 16-ot és ugy már simán mehetek. Hogy van ez?
18 alatt ha elmész otthonról, hazavitethetnek a rendőrséggel.
Különben nem azért, de hogy tudnak eltiltani egész nyárra? Dolgoznak, addig azt csinálsz, amit akarsz.
A másik meg, hogy gondolom, elég nagy bajt csináltál, hogy ezt a büntetést szabták ki, nem fogják egy nap alatt visszavonni, de egy hét múlva már simán lehet, ha addig jó kislány vagy.
Egyáltalán akkor költözz el otthonról, ha meg tudsz élni. A pasid sem fog tartósan a nyakába venni, nehogy azt hidd. most még tart a nagy szerelem, egy év múlva meg kulloghatsz vissza a szüleidhez. És amit akkor kapnál, na azt nem kívánom senkinek sem... :)
Sajnos egyáltalán nem vok elkényesztetve de ezt csak akkor hiszed ha látod.
és már volt egy hete a dolog azóta mindent megcsináltam anya helyett főzök vigyázok a tesóimra bár eddig is sokat segitetem és volt h mindenki pihent csak én csináltam amit kellet és az eltartás meg nem a barátom tartana és nem is én akarok anyira menni hanem az ő szülei mondták h menjek ha töltöm és mondtam nem akarok kolonc lenni de mindig aza válasz egy tányérral több kaja nem számit.de ha megengednék h talizzunk nem is akarnék elmenni
Te kis lüke!
Gondolod,hogy az "anyósódnál" majd szerelemből megélsz,mert egy tányér étel az az ékhenhaláshoz elég.
Miből lesz tanszered,ruhád,tisztálkodási szereid,fogamzásgátlód?
Gondolod ott nem fognak dolgoztatni?
Olvass már bele egy-két anyósos kérdésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!