Úgy érzem a párom nem szerelmes belém, és nagyon sok
titka is van úgy sejtem! Mit csináljak? Meneküljek vagy
harcoljak?
Figyelt kérdés
Minden nőt jobban tisztel, minden nővel kedves illedelmes velem viszont nem olyan mértékben, pedig én úgy érzem inkább kéne a párját tisztelni és becsülni mint másokat. Nagyon sokszor rájöttem, hogy elhallgatott dolgokat pl. még az elején (már együtt éltünk) többször is titkoban beszélt a volt párjával. Van egy nővére aki állandóan irányítja és vele úgy viselkedik, mintha szerelmes lenne belé. Nekem soha nem lehet igazam a testvérével szemben. Ha beszélek hozzá sokszor nem is figyel, könyörögnöm kell, hogy jöjjön el velem valahova. Ha meg szakítani akarok nem enged. Szeretem és ő is állítja, hogy nem szeretett így még senkit, de nagyon durva beszólásai vannak,egy szer pl. azt mondta én neki egy 10-es listán 7,8-as vagyok. Én úgy gondolom azért vagyok valakivel mert ő nekem a legjobb. Túl lihegem???
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a problémákkal. Nem tudjátok mit jelent most nekem, hogy válaszoltok!!! Köszönöm!
A párom 31 éves.
Az , hogy nem enged szakítani pedig azt jelenti, hogy amikor összecsomagolok és megyek könyörög, magához ölel és nem enged el ilyesmik. Én is gondoltam a megszokásra, de hogyan derírhetnék ki, hisz úgy sem vallaná be...
2009. máj. 20. 11:47
12/23 anonim válasza:
Szia!
Hány éve vagytok együtt? Te hány éves vagy? Szerintem nem kell kiderítened semmit. Egyértelmű, hogy megszokásból van veled, mert ellenkező esetben 10es lennél a 10es skálán, lesné minden kívánságodat és nem kellene könyörögnöd neki mindenért....Szerintem próbálj vele leülni megbeszélni a dolgokat és ha nem változik a hozzáállása akkor hagyd ott.
2009. máj. 20. 12:02
13/23 anonim válasza:
Azt szerintem se hogy! Majd ràjössz, ha màr nem vagy vele! Neki igy kényelmes s tényleg nem vallanà be! Te is megfogsz könnyebbülni ha lelépsz, ne élj àlom vilàgban, nem fog vàltozni veled szemben, se most se késöbb!Akàr mit is igér, ettöl csak rosszabb lesz, azt hiszi, nem lépsz s tovàbb türsz, neki igy kényelmes! Te meg szenvedsz! Minek? Szereted, ok elhiszem, s fàjni is fog, de erösnek kell lenned, ezt senki nem érdemli! Szerintem te se vagy egy buta kis csaj, aki mindent eltür csak vele legyen egy pasi! Bàr van egy idiota 42 éves ismim, de nagyon sötét szegény, még ilyen idösen se làtja, hogy szarrà alàzza a 27 éves pasija! Ugy néz rà mint egy istenre, gyomorforgato! Nem a kor különbség zavar, hanem a csaj hozzààllàsa, de ez az ö baja!
2009. máj. 20. 12:06
14/23 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok és 3 éve vagyunk együtt.
Tisztában vagyok vele ha megbánt, ezen a téren nem vagyok buta (remélem legalábbis),és mindig szóvá is teszem, olyankor jön amit az előbb már írt vki, hogy jajj nem úgy gondolta, nem azért, mondta szeret imád, többet nem lesz ilyen... hát tudjátok a szokásos... És itt a bibi, hogy utána 2 napig takarít, mos segít mindenben, de ami igaz az igaz előbb utóbb minden ugyan az. Az összes ismerősünk, barátunk, szüleink, meg azt mondják még egy ilyen rendes ember nincs és ne fújjam fel a dolgokat mert ez csak azért van mert férfi. Na de nem lehet ilyen minden férfi!!!
2009. máj. 20. 12:37
15/23 anonim válasza:
Az nem ugy van, hogy minden ferfi "ilyen"!
Mi 4 eve jarunk egyutt (ebbol 3eve egyutt is lakunk) de a parom meg most is a tenyeren hordoz, lesi minden kivansagom, igaz en is az ovet! :))
Nem liheged tul az egeszet, ne hagyd magad!
2009. máj. 20. 13:02
16/23 anonim válasza:
Szerintem se liheged túl Az én volt férjem ugyenezt mondta. Csak annyi külömbséggel, hogy nem 10skálát használta, hanem mindig azt mondta: Van nálad szebb nő is de én téged szeretlek. Nekem ez is sértő volt. Aztán az idő múlásával mindig bunkóbb lett. Elhagytam, utánamjött először könyörgött aztán mikor látta, hogy semmi nem hat meg jól agyonvert és otthagyott. Ekkor ismertem meg csak igazán az igazi arcát. Áldom azt a napot mikor erős voltam és otthagytam a p...ba!
2009. máj. 20. 13:10
17/23 A kérdező kommentje:
Képzeljétek felhívtam, miután egésznap nem beszéltünk és meg mertem kérdezni, hogy mit csinál és azt mondta Ő nem tartozik elszámolással és nincs hozzászokva, hogy elkell számolnia mert gyerekkorába se kellett neki soha, és hogy ő a szabadnapja alatt azt csinál ami neki jól esik. Aztán mikor meg rácsaptam a telefont jött a mézes-mázos szöveg. Bárcsak ne szeretném, és kitudnám ölni magamból ezt az érzést!
2009. máj. 20. 14:17
18/23 anonim válasza:
Lehetséges hogy esetleg megcsal vagy megcsalt? Azok alapján amiket írtál nem csodálnám....
2009. máj. 20. 14:42
19/23 anonim válasza:
Nem tudom, hogy minek írtál ide kérdező!Csak együttérzést vársz és ennyi!Szereted a pasit és túlságosan naiv vagy, hogy szakíts!Én is ilyen helyzetben voltam, de elég volt és kilépek!Te is tedd meg, ne pocsékold egy ilyen emberre az időd, mert később nagyon bánni fogod!Minél több idő telik el, annál nehezebben fogsz kilépni!Annál jobban fogod sajnálni az elpazarolt időt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!