Úgy érzem a párom nem szerelmes belém, és nagyon sok titka is van úgy sejtem! Mit csináljak? Meneküljek vagy harcoljak?
Felesleges harcolnod, hiszen lathatod hogy ugysem valtozik meg a baratod, ugysem lesz olyan mint amilyennek te szeretned ot.
Te is erzed, hogy ez igy neked nem jo, nem vagy boldog.
Ne pazarold az idodet, fiatal vagy talan meg nem nagyon volt kapcsolatod, nem tudsz kulonbseget tenni ffi es ffi kozott. De azert erzed, hogy nem ilyen kapcsira vagysz.
Minel elobb pakoljal, es legyel eros, es hagyd ott, es ne engedjel neki ha konyorog!!!
Ha ott fogod hagyni, akkor buszke leszel magadra, de banni fogod az elvesztegetett idoket.
Hozza szeretnel menni? A felesege szeretnel lenni? Gondolom nem, hiszen nem vagy mar most sem boldog vele. Ha nem tervezel semmi komolyat sem vele, akkor minek vagy meg mindig vele?
A legegyszerubb ha felteszed magadnak azt a kerdest, hogy szuksegem van nekem erre az eletre? Boldog vagyok igy? Ha igen, akkor maradjal. Ha nem a valaszod akkor csomagolj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!