Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem a párom nem szerelme...

Úgy érzem a párom nem szerelmes belém, és nagyon sok titka is van úgy sejtem! Mit csináljak? Meneküljek vagy harcoljak?

Figyelt kérdés
Minden nőt jobban tisztel, minden nővel kedves illedelmes velem viszont nem olyan mértékben, pedig én úgy érzem inkább kéne a párját tisztelni és becsülni mint másokat. Nagyon sokszor rájöttem, hogy elhallgatott dolgokat pl. még az elején (már együtt éltünk) többször is titkoban beszélt a volt párjával. Van egy nővére aki állandóan irányítja és vele úgy viselkedik, mintha szerelmes lenne belé. Nekem soha nem lehet igazam a testvérével szemben. Ha beszélek hozzá sokszor nem is figyel, könyörögnöm kell, hogy jöjjön el velem valahova. Ha meg szakítani akarok nem enged. Szeretem és ő is állítja, hogy nem szeretett így még senkit, de nagyon durva beszólásai vannak,egy szer pl. azt mondta én neki egy 10-es listán 7,8-as vagyok. Én úgy gondolom azért vagyok valakivel mert ő nekem a legjobb. Túl lihegem???
2009. máj. 20. 11:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges harcolnod, hiszen lathatod hogy ugysem valtozik meg a baratod, ugysem lesz olyan mint amilyennek te szeretned ot.

Te is erzed, hogy ez igy neked nem jo, nem vagy boldog.

Ne pazarold az idodet, fiatal vagy talan meg nem nagyon volt kapcsolatod, nem tudsz kulonbseget tenni ffi es ffi kozott. De azert erzed, hogy nem ilyen kapcsira vagysz.

Minel elobb pakoljal, es legyel eros, es hagyd ott, es ne engedjel neki ha konyorog!!!

Ha ott fogod hagyni, akkor buszke leszel magadra, de banni fogod az elvesztegetett idoket.

Hozza szeretnel menni? A felesege szeretnel lenni? Gondolom nem, hiszen nem vagy mar most sem boldog vele. Ha nem tervezel semmi komolyat sem vele, akkor minek vagy meg mindig vele?

A legegyszerubb ha felteszed magadnak azt a kerdest, hogy szuksegem van nekem erre az eletre? Boldog vagyok igy? Ha igen, akkor maradjal. Ha nem a valaszod akkor csomagolj!:)

2009. máj. 20. 20:05
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítettetek!!! Azt hiszem tényleg itt az idő lépni!!! Köszi mindenkinek!
2009. máj. 21. 10:23
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Magához ölel, és nem enged el? Hívd oda egy barátodat, és az ő jelenlétében csomagolj, és hagyd ott. Az pedig, hogy mit szól a családod, hát őszintén szólva mellékes. Lakjanak ők vele, ha annyira szeretik.
2009. máj. 21. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!