Harcoljak egy Nős emberért akinek 2 gyereke van?
Kedves Kérdező! Én is ugyanebben a cipőben járok, nős férfi 2 gyerekkel... mintha csak magamról olvastam volna... szeretjük egymást nagyon... de! van az ész, és van a szív... nálunk az ész az erősebb, mert bármennyire is szeretjük egymást, ő nem fogja elhagyni a családját, ilyet nem is kérnék soha... szóval, nagyon nagy problémát előzünk meg azzal, hogy nem megyünk bele a szerető státuszba (bújkálás, titkolózás stb...) remélem, hogy egy idő után nagyon jó barátság maradhat köztünk.
Ja és aki itt irogatja, hogy ásd el magad, mert egy sz@r rib@nc vagy, arra ne figyelj... unatkozó háziasszonyok, akik vagy sose voltak szerelmesek, és ha azok lesznek, ne adj isten egy nős ffiba, akkor majd jönnek ide a gyakorira tanácsokat kérni.. Azért azt senki ne felejtse el, hogy a szív nem számol, nem mérlegel.. Ha szeretünk vkit, akit nem lehet(ne), akkor csak is az eszünkre szabad hallgatni!
Sok szerencsét hozzá!
29-nek
Persze nem mindig hazugság. De én kb. akkor hinném el ha a feleség közölné velem, hogy már csak közös házban élnek, de külön vannak. És valljuk be ez a ritkább eset.
"unatkozó háziasszonyok, akik vagy sose voltak szerelmesek, és ha azok lesznek, ne adj isten egy nős ffiba, akkor majd jönnek ide a gyakorira tanácsokat kérni."
Nem vagyok unatkozó háziasszony, voltam szerelmes és igen volt, hogy nős férfiba. De valamiért eszembe sem jutott sem szeretőnek, sem családrobbantónak lenni...
"Nem vagyok unatkozó háziasszony, voltam szerelmes és igen volt, hogy nős férfiba. De valamiért eszembe sem jutott sem szeretőnek, sem családrobbantónak lenni..."
Bocs, de a kérdező se akar családrobbantó lenni... tanácsot kért.. én azt adtam neki, nem pedig mindenféle rib@ncnak hordtam el...
32: Igen, ezért írtam, hogy le kell csekkolni. Engem fel is hívhattak volna.
De van sok nő, aki elhiszi ezt, én egy ilyen esetben nem a szeretőt hibáztatnám, hiszen nem kötözte le a férfit és nem erőszakolta meg,csak elhitt egy hazugságot.
Ne kezeljük már úgy a férfiakat, mintha buta, döntésképtelen, a farka után szaladó agyatlanok lennének, akik nem tehetnek arról, amit tesznek, ezért mindent meg kell nekik bocsátani és a hibás csakis a gonosz csábító nő lehet. Van felelősség is, és elsősorban a félrelépőn múlik az egész.
"Ne kezeljük már úgy a férfiakat, mintha buta, döntésképtelen, a farka után szaladó agyatlanok lennének, akik nem tehetnek arról, amit tesznek, ezért mindent meg kell nekik bocsátani és a hibás csakis a gonosz csábító nő lehet. Van felelősség is, és elsősorban a félrelépőn múlik az egész."
Ebben tökéletesen egyet értünk, csak nem tudod felfogni, hogy lehetnek ennyire ostobák a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!