Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbáljam elfelejteni? Vagy...

Próbáljam elfelejteni? Vagy harcoljak érte?

Figyelt kérdés

4 évig voltam a barátommal, akivel elég csúnyán szakítottunk.(novemberben) azóta is találkozgatunk, meg nem tudtuk elengedni egymást. van új barátom, aki nagyon rendes, és sokkal joban összeillünk, DE

még mindig a volt barátomat szeretem. Belé vagyok szerelmes, ő az igazi... Rengetegszer megbántottuk egymást, és az az ésszerű megoldás, ha egy kicsit békénhagyjuk egymást. de nem bírom ki nélküle... A mostani barátom vár rám, tudja nehéz ez nekem, nm is járunk igazából. csak találkozgatunk. Fogalmam sincs mit tgyek. csak azt tudom ,hogy SZERETEM. és vele akarok lenni,de az eszem üvölt, hogy hülye vagyok, ha visszamegyek hozzá. mert vannak hülyeségei. mit tEGYEK???NEM BÍROM MÁR!!!

2010. ápr. 3. 16:04
 1/5 anonim válasza:
Most biztos jobb lenne azt hallani hogy harcolj a volt barátodért, de én inkább a továbblépésre szavazok.Hasonló cipőben járunk, az exemmel 2 évig voltunk együtt, se veled se nélküled kapcsolatban éltünk, havonta szakításokkal és békülésekkel. Rengeteg energiámat felőrölte, annak ellenére, hogy úgy kezelt, mint egy kutyát, nagyon ragaszkodtam hozzá. Te is érzed hogy változásra van szükséged, és ennek az egyetlen módja, ha új, hozzád illő barátot keresel. Én 2 és fél hónapja nem beszélek az exemmel, mert haragban váltunk el, de úgy nem is tudtunk volna továbblépni, ha közben fenntartjuk a beszélő viszonyt. Eleinte úgy éreztem, belehalok, és reggelente arra keltem, hogy basszus vége, mostanra már úgy ébredek, hogy de jó, vége:) Néha még hiányolom, de tudom, hogy ez volt a legjobb megoldás, még ha nem is a legegyszerűbb. Talán nem is szereted már, csak megszoktad a jelenlétét, és még nem próbáltad ki hosszú távon, hogy milyen nélküle. Pedig hidd el nekem, kifizetődőbb.
2010. ápr. 3. 19:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom. nagyon okos dolgokat írtál, és teljesen igazad van. de nincs olyan nap, hogy ne rá gondolnék, hgy ne hiányozna. az eszem így gondolja amit te is írtál, de a szívem... a szívemet Ő tölti ki. csak Ő. de gondolom ez idővel gyengülni fog. Legalább is remélem, mert belehalok a fájdalomba :(
2010. ápr. 3. 19:33
 3/5 anonim válasza:
Hát igen, elvileg mindaz amit írtam, jól hangzik, de azért a gyakorlatban nem ilyen könnyű sajnos. De a szakítás elől nem lehet menekülni, csak húzni az időt a végleges döntésig. És nem tudnék a tükörbe nézni, ha újból az exemnél kötnék ki. Te is büszkébbnek és erősebbnek éreznéd magad, ha sikerülne továbblépned, hidd el, utána sokkal immunisabb leszel a fájdalomra. Járj el bulizni, én azt csinálom, sok időt töltök a barátaimmal, akik megvigasztalnak, ha éppen kicsit visszaesek a szerelmi bánatomban. Végülis sokkal egyszerűbb szenvedni, mint összeszedni magad, és a sarkadra állnod. A Te döntésed, de szerintem úgyis rájössz majd, hogy nincs is szükség pasira a boldogsághoz, velük csak a baj van:) amúgy 19/L
2010. ápr. 3. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
szia! igaza van az első válaszolónak, próbálj meg túllenni rajta a régi barátodon, nem jó ez neked, hogy állandóan rágondolsz stb.. lehet könnyebb lenne ha haraggal válnátok el, akkor nem fájna annyira, max 1-2 hétig h.ülyebunkónak tartanád és utána nem foglalkoznál vele. De inkább a mostani barátoddal próbálj lenni.. szeret téged, nem kellene a lelkébe taposnod azzal hogy vele vagy, miközben állandóan az exre gondolsz.. az élet sjanos megy tovább, fel a fejjel, ha nem is vesztek össze az exeddel, próbálj meg kevesebbet gondolni rá, hidd el, így sikerülni fog idővel a felejtés ;)
2010. ápr. 3. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Taktikai javaslat: Ne döntsél. Próbálj sodródni, legyen, amit hoz az élet. Ha véletlenül visszahozza a régit, akkor az. Ha nem hozza vissza, viszont az új a jó, fogadd el azt. De az új barátot nem lehet átverni. Lazítsál a kapcsolaton, hogy ha esetleg ő el akar menni, megtehesse. Ha mewg nem akar, és nem is megy el, tekintsd úgy, hogy az Élet ezt akarja.
2010. ápr. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!