Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy próbáljam meg elfelejteni? Két éve szeretem.
Van egy lány akit az interneten ismertem meg két évvel ezelőtt .Hát sajnos nem lakik hozzám valami közel... Olyan gyönyörű,csinos,kedves,vicces,mindig vidám,normális.Álmaim nője mondhatni így is. Eleinte csak barátok voltunk,kameráztunk,órák hosszát beszélgettünk. Egyre jobban kezdtem megkedvelni,aztán azt vettem észre,hogy bele szerettem egy olyan lányba akit csak képeken+kamerán keresztül láttam.. Azóta is tart köztünk ez az egész. Már olyan szinten bele szerettem meg kívánom,hogy bárcsak hozzáérhetnék,bárcsak megcsókolhatnám,bárcsak ő lehetne a barátnőm.Egyszerűen nem tudom mit tegyek,hiába is tagadom a szívem mélyét mindig őt kívánom.
Ti mit tennétek a helyemben?
A lány 16 én meg 17.
Igen, találkozni kell vele akárhol is lakik. Aztán eldöntitek együtt merre tovább. A távkapcsolat nem túl működőképes és fiatalok vagytok még, de tényleg bármi lehet csak rajtatok múlik!
Amúgy elsőnek talán beszélj neki arról hogy érzel, már ha még nem mondtad neki. Talán meghozza ő helyetted a döntést. Előfordulhat, hogy ez után többé nem áll veled szóba erre is készülj fel! Meg arra, hogy ez piszok szar érzés!
1., találkozó vmi köztes helyen
2., ott alszik nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!