Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? : S lépjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? : S lépjek tovább próbáljam elfelejteni vagy még reménykedjek vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

én egy 12 éves lány vagyok és egy 14 éves fiú tetszik.Együtt járunk művészeti suliba és hát annyira nem is voltunk annyira jóba csak szinte ilyen köszönő viszonyban és és elkezdett tetszeni és én meg elmondtam neki vagyis h nem én hanem a pletyka előbb ért oda mint én és hát utána beszéltünk és azt mondta h neki ez nem megy.Azóta amióta ez van azóta olyan furin vagy úgy néz rám h mintha én is tetszenék neki vagy nem is tudom.Bár mostanában már tök sokat beszélünk ahhoz képest h régen mennyit beszéltünk.Mert hát úgymond összeszeretnék vele haverkodni. Am amikor voltunk táborba akk mentünk fürdeni és akk törcsibe voltam má és hát így nagyon feltünően nézett.

Má mondták h ő ezen a téren nagyon fejletlen és h ne nagyon várjak tőle semmit. Meg sztem ha tetszenék is neki akk csak a haverjának mondani el vagy hát kitudja.

MOST MIT TEGYEK ILYENKOR? am próbáltam má őt elfelejteni de még inkább tetszett és ez már nem is olyan h tetszik lehet h több van??:OOOO

2010. júl. 11. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok a rizsa wazz, nincs kedvem végigolvasni. sry. ezt is csak azért írtad hogy egy kis örömet okozzak amikor megnézed a kérdéseidnél hogy jött-e válasz.
2010. júl. 11. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
bocsi csak hát szeretném h mindent tudjatok a dologról..am nem ízért írtam hnem azért h télleg segitsetek
2010. júl. 11. 22:56
 3/4 A kérdező kommentje:
am még egy ki infó ugymond xD:sztem am ő már azt hiszi h ő már nem is tetszik nekem és lehet h már csak egy e"enyhébb" havernek tekint
2010. júl. 11. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Tanulj meg írni!! Ennek a kérdésnek semmi lényege már bocsesz..és nemhiszem, hogy egy 14 éves járna egy 12 évessel, és az "akk" szót töröld a szótáradból =)

Na szóval, legyetek csak barátok, hívd el valahova "randizni" vagy valami (fagyizni, sétálni stb.) sok sikert =) szép álmokat kicsilány

2010. júl. 11. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!