Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudjam elfelejteni az osztály társam? :/
Az az igazság hogy beleszerettem,nagyon jol megvagyunk,de nem akar barátságnál többet.
ÉS hát én ezt elfogadtam,de úgy érzem szeretem:S
Biztos voltatok hasonlo helyzetben,h tettétek tul magatokat rajta?
Voltam énis ilyen ehlyzetben, hogy az egyik csajba beleszerettem az osztályból...Folyamatosan éreztettem ezt vele, ő meg scak játszadozott velem, néha flörtölt, de találkozni mikor hívtam sohasem jött. 2 szer ő is elhívott engem, én ugrottam egyből...Aztán lett pasija aki tényleg olyan bunkó meg inteligens , hogy egy marék lepkének is több esze van...Ez kiábrándított, nemigen kerestem utána már a lány társaságát, mostmár alig beszélünk. ő néha keresi a társaságom 1-2 mondat erejéig, én már egyáltalán nem...sikerült szerencsére túltennem magam rajta nagynehezen.
18/F
Próbálkoztam,ment is,discoban:D Na de,attolmég ő jár a fejemben,és ő is tudja hogy szeretem..
Hát lehet h az idő meggyógyit majd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!