Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem a tanáromba? Ha végeztem a sulival elmondjam neki h le tudjam zárni, vagy csak próbáljam elfelejteni?
Hány éves vagy ?
fiú vagy lány vagy ?
A tanárod hány éves ?
Én nem akarlak lebeszélni róla, mivel az én egyik tanárom felesége és gyermekének az anyja, a volt tanítványa :)
szerintem nem az te 2012ben érettségizel?
nekem a tanár azt mondta mikor beszélgettünk,hogy a szimpátia megvan,szerinted mit jelenthet ez?
mikor kedves vicelődik,picit néha beszól,kedvesen,érdeklödő
beszélges vele,picit lény szemtelen,és figyeld a reakcióit,
ő néha ugy veszem észre hogy van mikor zavarba jön,meg mindig szól valami hozzámstb,(jó más más tanítványaival is szokott hülyéskedni meg minden) szóval nem tudom hogy érez e írántam valamit. de azt tudom,hogy van mikor úgy néz rám,hogy elolvadok,meg mikor nagyon közel jön hozzám.képzeld multkor beszélgettünk,hülyéskedett stb,és ugy beszélgettünk,hogy nekem fel sem tűnt,hogy a tanárommal beszélek,nem voltam feszélyezve,érted?sem zavarban.ááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!