Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem a tanáromba? Ha végeztem a sulival elmondjam neki h le tudjam zárni, vagy csak próbáljam elfelejteni?
szerintem ő is tudja,hogy érzek íránta. múltkor haragudtam rá. faképnél hagytam,és később odajöt hozzám,és megkérte,hogy haragszom rá,jaj istenem ha láttad volna hogy nézett rám,nagy szemekkel,és nagyon közel áltt hozzám,ennyire közel még nem jött.
szerinted érezhet valamit írántam,hogy érdekelte hogy haragszom e? vagy nem jelent ez semmit?
néha nem értem őt mert egy alkalommal kedves viccelődik,máik alkalommal meg alig vesz észre! mi lehet?
Hát, azt csak te tudhatod, hogy érdemes-e elmondanod neki. Én is hasonló cipőben jártam pár éve, nagyon jóban voltunk, még másoktól is hallottam, hogy azért ahogy velem viselkedik, az furcsa, és lehet h tetszem neki. Végül elmondtam. Nem vártam csodákat, inkább csak tovább akartam lépni.
Nagyon kedvesen reagált, de végül nemet mondott. Azt mondta egyáltalán nem érzett úgy irántam (tehát én is, meg a környezet is félreértett valamit).
Azt hittem, könnyebb lesz úgy továbblépni, hogy elmondom neki, de az az igazság, hogy évek múltán még mindig elő-előjön ez az egész. Persze minden attól függ, hogy milyen mélyek az érzések, stb...
Kívánom, hogy olyan megoldást találj, ami boldoggá tesz majd :)
szerintem ő is tudja,hogy érzek íránta. múltkor haragudtam rá. faképnél hagytam,és később odajöt hozzám,és megkérte,hogy haragszom rá,jaj istenem ha láttad volna hogy nézett rám,nagy szemekkel,és nagyon közel áltt hozzám,ennyire közel még nem jött.
szerinted érezhet valamit írántam,hogy érdekelte hogy haragszom e? vagy nem jelent ez semmit?
néha nem értem őt mert egy alkalommal kedves viccelődik,máik alkalommal meg alig vesz észre! mi lehet?
segíts
én képtelen lennék,nem ebszélni vele.én nem akarok majd utánna arra gondolni mi lett volna ha......
inkább bánjam meg hgy megtettem,mintsem hogy nem.
SZERINTED ÉREZ ÍRÁNTAM VALAMIT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!