Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba de az a bökkenő hogy meleg . Próbáltam kiverni a fejemből, mondogattam magamnak hogy lehetetlen hogy össze jöjjünk de nem tudom elfelejteni mit tegyek?
Azért közölni közölheted vele a tisztánlátás kedvéért.
Csodák meg mindig megesnek, nem tudhatod... :)
Én pályázok akkor ha haverodra :P Cime? :D
Amugy elmondhatod neki h szerelmes vagy belé, de ne várj semmit. Én ilyenekre nemszoktam tudni mit mondani, sőt. Két eset van, vagy amikor naon lesz"rom és semmit nem mondok rá, vagy nagyon kellemetlenül érzem magam, de ha legjobb barátod, akkor lehet h elfogjátok tudni hülyülni ha neki ez kellemetlen.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem hinném, hogy ebből lehet valami.
Ilyen velem még nem fordult elő, de olyan volt már sokszor, hogy egy csaj bepróbálkozott.Nagyon kellemetlen volt. Remélem ti nem fogtok erre a sorsra jutni.
18/F
naszoval...
az a helyzet, hogy nagy gáz hogy beleszerettél.. :/
de kitudja.. bármi megeshet!
viszont szerintem neparázz mivel legjobb barátod és ezért ha megtudja nemfog csúnyán reagálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!